Etusivu Hevoset Toiminta Esittely

kuva

Tervetuloa mukaan!

Näin uudenvuoden alun kunniaksi tallilla järjestetään toimintaa josta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Kaikki sijoittuu vuoden toiselle viikolle ja päivämäärä on 12.1-15.1.2012!


Maasto

Näin heti uuden vuoden alkuun lähdetään porukalla maastoon! Päivämäärä on 14.1.2012 ja matkaan lähdemme tallin pihasta kello 10.00. Luvassa on hurjaa menoa hangessa ja glögiä sekä pipareita. Matkaamme tallin läheiselle laavulle jossa hevoset saavat levätä ja ratsastajat hieman lämmikettä. Tarkoitus olisi myöskin jakaa menneen vuoden epäonnistumiset ja kohokohdat laavulla. Koko maaston kesto on kolme tuntia, josta ratsastusta yhteensä kaksi tuntia.
Mukaasi tarvitset vain lämpimät varusteet, kypärän, kunnon heijastimet itsellesi ja hevosellesi sekä paljon iloista mieltä! Ilmoittautuminen tapahtuu Fridan sähköpostiin ja viestistä tulee käydä ilmi nimesi+sähköpostisi ja hevosen nimi+osoite. Mukaan on hyvä liittää tietoa itsestäsi ja ratsustasi, tarvitseeko se tietyn paikan jonossa yms. Mukaan otetaan kymmenen henkeä. Jokaisen osallistujan tulee kirjoittaa ainakin kymmenen lauseen kertomus kuinka matka heidän osaltaan onnistui ja se tulee lähettää minulle viimeistään 16.1., tarinat julkaistaan sivuilla 17.1.

Osallistujat
- Reissua johtaa Frida hevosellaan Lan Mahone RE
- LuciDa ja CHA's Must Benzin ox, mieluusti rauhallisten hevosten väliin
- Petra ja Thumbelina, paikalla ei väliä

Tarinat

Maasto tarina 14.1.2012; menossa mukana CHA's Must Benzin ox & LuciDa
"Pieni pakkanen nipisteli nenän päätä, kun "Viljon" kanssa tultiin tallista ulos, missä Frida odotteli Laman kanssa. Hetken päästä posket punaisena myös Petra Lina tammallaan saapuivat paikalle. Ajattelin sillä hetkellä "O-ou.." sillä olinhan lähdössä hieman hankalan oriini kanssa maastoon kahden tamman seurassa, varsinkin kun kuuleman (ja näkemäni) perusteella molemmat tammatkin ovat hieman malttamattomia. Lähdimme kuitenkin matkaan iloisin mielin ja miksipäs ei, kun aurinkokin alkoi hieman näyttää meille poskeaan. Päästyämme kunnolliselle alustalle, annoimme hevosten venyttää askeliaan laukan merkeissä ja totta kai minun pikku Viljoni päätti tehdä oloni tukalaksi lähentelemällä Petran Lina tammaa, joten sainkin tehdä kaikkeni, jotta oriini pysyisi aisoissa ja onneksi kova työni tuotti tulosta. Laukattuamme hetken aikaa näimmekin jo laavun aukean toisella laidalla ja siirsimme hevoset ravin kautta käyntiin, jotta ne puhaltaisivat ennen pysähtymistä. Laavulla sidoimme mukana tuomillamme riimuilla hevoset (suitsien päällä olevista) päitsistä kiinni laavun vieressä oleviin puomeihin (onneksi Viljolle löytyi oma) ja sytytimme nuotioon pienen tulen, jotta Frida ja Petra saivat paistettua makkaraa ja minä itse kasvissyöjänä tyydyin notskilla paistettuun sämpylään ja joimme mukanamme termarissa tuomaamme kaakaota. Vaihdettuamme edellisen vuoden onnistumiset, kerroin tytöille minun ja Viljon epäonnisista maasto retkistä, ennen kuin löysimme yhteiset sävelet. Naurettuamme vedet silmissä menneille ja suunniteltuamme tulevaisuutta, sammutimme nuotion ja keräsimme kipsut ja kapsut kasaan. Sitten olikin aika lähteä takaisin tallille ja arkisen aherruksen pariin."


Tallin omat näyttelyt

Nämä näyttelyt ovat epäviralliset ja tuomarina toimin minä, Frida. Näyttelyiden päivämäärä on 13.1.2012 alkaen kello 14.00 ja paikkana tallin maneesi.
Osallistuminen tapahtuu sähköpostiini muodossa luokka [rv] esittäjä - <*a href="http:// alkuinen osoite"*>Hevosen virallinen nimi<*/a> viimeistään 12.1. kello 23.30. Poista osallistumisestasi tähdet!
Jokaiseen luokkaan otetaan korkeintaan kaksitoista osallistujaa ja se pidetään vaikka olisi vain yksi osallistuja. Hevosella tulee olla rakennekuva paitsi luokassa 6 ja 7. Yksi esittäjä saa tuoda yhteen luokkaan yhden hevosen, koko näyttelyihin korkeintaan 7 hevosta.

Luokat
1. Hevosorit 3/12 Tulokset
- 1. evia - Kuurayön Kuje
- 2. Emmi - Korpihaan Sälli
- 3. vrieng. - Bad guys go everywhere
2. Hevostammat 2/12 Tulokset
- 1. evia - G.G. Lunar Eclipse
- 2. Emmi - Korpihaan Nadja
3. Poniorit 2/12 Tulokset
- 1. evia - Lochlainn Dawn
- 2. vrieng. - Bombidom High
4. Ponitammat 2/12 Tulokset
- 1. evia - Zeph Sonia
- 2. kitta - Crystal Georgina
5. Varsat aikuiskuvilla 0/12 Ei osallistujia
6. Rakennekuvattomat 1/12 Tulokset
- Hilma - Haletna HYL., Osoite ei toimi
7. Rakennekuvattomat varsat aikuiskuvilla 0/12 Ei osallistujia


Pukuratsastus

Talliin kokoonnutaan pukuratsastuksen merkeissä 12.1 kello 15.00 alkaen. Luvassa on hauskoja pukuja ja voittajalle luvassa palkinto! Tallin alueelta löytyy myös kanttiini josta sitten saa ostaa kaikenlaista hyväskää omaa vuoroaan odotellessa tai ihastellessaan muiden pukuja.
Osallistuminen sähköpostiini ja siitä tulee käydä ilmi nimesi sekä ratsun nimi ja osoite. Puvun saa joka sanoilla kuvailla taikka halutessaan sen saa taiteilla ratsunsa päälle. Mikäli kuvailet sen sanoilla, tulee kuvailun olla tarpeeksi tarkka ja yksityiskohtainen. Parhaan puvun tekijä saa hevoselleen arvostelun! Osallistujia otetaan kaikenkaikkiaan kymmenen. Osallistua tulee viimeistään 12.1 kello 16.00 mennessä.

Osallistujat
1. LuciDa ja CHA's Must Benzin ox sekä heidän pukunsa
2. vrieng. ja Bad guys go everywhere sekä heidän pukunsa

Tulokset
Pukuratsastuksen voittaja on vrieng.. Palkinnoksi vrieng. voittaa arvostelun ja sen tiimoilta hän voi ottaa yhteyttä Fridaan sähköpostilla. Toiseksi sijoittui LuciDa.