Tabasco Noir, kuollut 29.08.2015

       
© Bagoniebos

Virallinen nimi: Tabasco Noir, "Tale" Syntynyt: 09.02.2010 (20v.) 3v 09.08.2010
Rek.nro: VH12-021-0169 Rotu & sukupuoli: Trakehner & Ori
Säkäkorkeus: 170cm Väritys: Punarautias
Kasvattaja: Jane Bale, Saksa Omistaja: Frida, Faconde
Painotuslaji: Kouluratsastus Koulutustaso: ko:GP, re:100cm

Meriitit

(Palkittu lokakuun KRJ tilaisuudessa KRJ-III palkinnolla pistein 21(7+7+7)-41-14-3,5-2=81,5p.)
Palkittu lokakuun KRJ uusintatilaisuudessa KRJ-II palkinnolla pistein 21(7+7+7)-43-15-12-6,5=97,5p.
Palkittu toukokuun KTK tilaisuudessa KTK-II palkinnolla pistein 19+18+18+18=73p.
Palkittu toukokuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 30,5(20+10,5)-25(13+12)-17-17-4=93,5p.

Luonnekuvaus

Olen Tabasco Noir, tutummin Tale.
Olen, toisin kuin moni arvelisi, melko arka. Kun joku muu koittaa vaikkapa harjata minua karsinassani, saatan hyöriä ja pyöriä hermostuneisuuttani. Omistajaani kohtaan kuitenkin olen melkoisen lutuinen. Nautin kovasti rapsutuksista ja siitä kun omistajani viettää aikaa kanssani. Ikuisuuksia en jaksa olla lelliteltävänä, kaipaan myös omaa aikaani. Silloin saatan vähän luimistella tai kääntää päätäni pois, näistä tavoista omistajani tajuaa antaa minun vähän lepäillä.

Kouluratsuna olen aivan tajuttoman upea, vaikka itse sanonkin. Olen tasainen ja kylmän rauhallinen, keskityn ja kuuntelen tarkkaan käskyjä. Toisinaan minulla on huono tapa ennakoida. Minun liikkeitäni on monesti kehuttu todella paljon. Korkeat ja ilmavat, mutta eteenpäin suuntautuvat liikkeeni ovat monien päiväunien kohde. Minun on myös todella helppo koota itseäni, ja tykkään ponnistella äärirajoillani piaffessä. Olen ahkera kouluratsu, enkä yritä päästä helpolla. Opin myös omistajastani, että mitä paremmin teen tehtäväni, sitä nopeammin hän päästää minut huilimaan. Tämä on ihan mukava keino saada lisää vapaa-aikaa päivinä jolloin olen väsynyt vaikkapa edellisen päivän rankasta treenistä.

Esteistäkin pidän paljon. Tosin ehkä liiaksikin, sillä pidän vauhdista ja vaaratilanteista. Puomit sinkoilee sinne ja tänne kun tämä poika pääsee aloittamaan radan. Minun kohdallani puomit pysyvät aika matalissa korkeuksissa, mutta olen ajatellut että omistajaani ja valmentaa vähän hirvittää minun päätön menoni. Puomityöskentelyissä maltan taasen odottaa käskyjä, vaikkeivät ne muuten niin mieleisiä minulle ole. Toisinaan on mukava vain päästellä laukkapuomien yli.
Vaikka olenkin kilparatsu, me silti maastoilemme usein. Loppu- ja alkukäynnit käymme usein pyörähtämässä läheisellä metsäpolulla. En oikeastaan hätkähdä mistään, tai mikään ei minua pelota. Toisinaan vain tuon vähän eloa hiljaisiin metsäreitteihin vaikkapa pelkäämällä tuota vihreää, sarvipäistä olentoa pusikossa, tai vedestä nousevaa kävelevää haita.

Kilparatsuna, tietenkin, rakastan kilpailemista. Aikamoinen kilpailuvietti minulla onkin. Vaikka muuten olenkin arka, kilpailuissa annan muiden ihailla itseäni ja annan pikkulapsien ehkä vähän jopa silittää minua. Kilpailupaikan päällä rakastan huomion keskipisteenä olemista. Isoa hevosrekkaa en myöskään pelkää, mutta välillä saatan mukamas arkailla sinne menoa. No joo, kyllähän minua välillä saattaa ahistaa pienessä tilassa, vieri vieressä seisominen muiden hevosten kanssa vain seinät välissämme, mutta hoidan senkin tilanteen kunnialla läpi ja olen kuin en olisikaan.

Kengittäjän annan rauhassa tehdä työnsä, vaikka saatankin häntä vähän arastaa. Lääkärisetä toisinaan vähän kammoksuttaa, mutta heti alussa lääkäri pistää minua piikillä jota kutsutaan rauhoittavaksi. Sen jälkeen en oikeastaan tajua mitään ja sinä aikana minut raspataan.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Heartbeatevm
ko, recm, sk.cm,
ii. Lambanievm
ko, recm, sk.cm,
iii. Lamborghinievm
ko, recm, sk.cm,
iie. Limitlessevm
ko, recm, sk.cm,
ie. Pantominievm
ko, recm, sk.cm,
iei. Phergamoevm
ko, recm, sk.cm,
iee. Pantheraevm
ko, recm, sk.cm,
e. Emigraevm
ko, recm, sk.cm,
ei. Merlet Noirevm
ko, recm, sk.cm,
eii. Savagne Noirevm
ko, recm, sk.cm,
eie. Meriettaevm
ko, recm, sk.cm,
ee. Le Femmeevm
ko, recm, sk.cm,
eei. Forgetfulevm
ko, recm, sk.cm,
eee. La Henrietteevm
ko, recm, sk.cm,
Talen isä Heartbeat on tummanruunikko 170cm korkea koulupainotteinen ori, joka on syntynyt ja asunut koko ikänsä Saksassa kasvattajansa luona. Ori on kisannut jo nuoresta lähtien hyvin menestyksekkäästi kouluratsastuksessa ja nykyisin herran koulutustaso kouluratsastuksen tiimoilta on grand prix tasoista. Esteratsastuksessa Hertbeat on täysin toivoton tapaus ja ori hyppääkin maksimissaan 70cm korkuisia esteitä. Luonteeltaan tämä ori on hyvin seurallinen ja samalla myös hyvin luotettava ratsuna. Toisaalta taas Hertbeat on vain yhden ihmisen hevonen, eli muilla kuin sen omistajalla ei ole mitään asiaa tämän herran selkään. Jälkeläisiä tälle orille on tällä hetkellä kertynyt jo viisi kappaletta ja lisää on luultavasti luvassa, kunhan ori jää hyvin ansaitulle kisaeläkkeelle muutaman vuoden päästä. Orilla olisi tarkoitus myös yrittää kantakirjaustilaisuuteen kisaeläkkeelle jäännin jälkeen.
Isänemä Pantomini on musta 168cm korkea koulupainotteinen tamma, joka on vaihtanut omistajaa hyvin tiuhaan hankalan luonteensa vuoksi. Pantomini ei varsinaisesti ole ilkeä, vaan pikemminkin arka uusia ihmisiä kohtaan ja juuri sen vuoksi kenelläkään ei ole tämän tammavanhuksen oikkuiluja kauaa pää kestänyt. Ikäähän tällä tammalla on jo 21-vuotta ja saapa nähdä missä vaiheessa joku luovuttaa ja päästää tamman vehreämmille laidunmaille laukkaamaan. Varsoja tammalle on siunaantunut ainoastaan yksi kappale, joka sekin olisi monen mielestä pitänyt jättää teettämättä juurikin tuon aran luonteen vuoksi.
Isänisä Lambani oli ruunikko 169cm korkea koulupainotteinen ori, joka kisasi koko elämänsä painotuslajissaan välillä pärjäten paremmin ja välillä taas vuorostaan huonommin. Koulutustasona kouluratsastuksessa toimi vaativa b ja esteitäkin ori hyppäsi ihan kiitettävän hyvin 90cm tasolla. Ori syntyi Saksassa, josta se myytiin Suomeen erään tunnetun kouluratsastajan kisaratsuksi ja Suomessa herra saikin viettää loppuelämänsä aina 25-vuotiaaksi saakka. Jälkeläisiä ori kerkesi hankkia kokonaiset kymmenen kappaletta ei puolilta Eurooppaa ja niistä kaikki ovat enemmän tai vähemmän hyvin kouluratsastuksessa pärjänneitä.

Talen emä Emigra on musta 170cm korkea yleispainotteinen trakehner-ori, joka syntyi alunperin Saksassa, mutta myytiin sieltä Isoon-Britanniaan projektihevoseksi ja sieltä taas sitten takaisin Saksaan, kun tamma alkoikin pärjäämään sekä esteillä, että koulussa kohtuullisen hyvin. Tämä tamma on kerännyt kohtuullisen ihailijajoukon sekä este, että koulupuolella ja siksi Emigra onkin hyvin kysytty molempien lajien kisahevosjalostukseen. Jälkeläisiä tammalle on nyt 17-vuoden ikään mennessä kerennyt kertyä viisi kappaletta, joista kaikki ovat pärjänneet hyvin omassa lajissaan. Vain aika näyttää, tuleeko jälkeläisiä vielä lisää ennen kuin tammasta jättää aika.
Emänisä Merlet Noir oli tummanruunikko 168cm korkea koulupainotteinen ori, joka asui kasvattajansa luona koko lyhyen elämänsä ja kisasi grand prix tasolla hyvin menestyksekkäästi sen verran mitä kerkesi. Ori nimittäin kuoli 8-vuotiaana monen muun kasvattajansa omistaman hevosen lisäksi rajuun hevosinfluenssaepidemiaan, jota ei saatu hallintaan ajoissa. Ori kerkesi saamaan elämänsä aikana kaksi jälkeläistä, jotka ovat molemat omalla tavallaan menestyneitä tapauksia. Kasvattaja oli kumminkin myös kerennyt ottaa tältä ensimäisellä palkinnolla kantakirjatulta orilta muutaman sperma-annoksen talteen, joten voi hyvin olla että tulevaisuudessa nähdään vielä Merlet Noirin jälkeläisiä, vaikka itse oria ei enää olekaan.
Emänemä Le Femma oli 170cm korkea trakehner-tamma, joka oli niin sanotusti sukunsa musta lammas. Tamma nimittäin on peräisin suvusta, jossa on pelkkiä musta trakehnereitä koulupainotuksella, mutta silti tästä tammasta tuli jonkun luonnonoikun seurauksena ruunikko ja estepainotteinen. Tamma kisasi kumminkin hyvin menestyksekkäästi estekisoissa jopa kansainvälisellä tasolla 150cm luokkia, mutta silti muutama koulukisakin vaativa b luokissa mahtui mukaan. Ei Le Femma noissa koulukisoissakaan varsinaisesti huonosti pärjännyt, se ei vain tuntunut olevan tamman laji alkuunsakkaan. Tämä kaunis tamma eli hyvän elämän aina 22-vuotiaaksi saakka, kunnes kuoli luonnollisesti vanhuuteen jättäen jälkeensä viisi jälkeläistä.
C: *lumienkuli*
Syntynyt Varsan tiedot Emä Kotipaikka
12.01.2012 o. Jamestown F Fairtown Perle om. TuuliaT.
26.12.2012 t. Cassie F KRJ-II Iréne om. Sen
29.06.2012 o. Atlantis YAM! Athena GER om. Neverland
11.12.2012 t. La Mia Imperatrice Treat Empress om. Miara
08.11.2013 t. Beverly Kills AIR Belle of Kilronan om. Airlea
30.12.2013 t. Dessa Queena Quinntana om. Joe
26.01.2014 t. Fairuza Coyote F Fairtown Perle om. Inna
31.12.2013 o. Torchwood Coast Bye Beautiful '68 om. Team Thirty-Three
15.03.2014 t. Kaartin Namaste Amber Jaded om. Crayon
14.05.2014 o. Crayon Torrence Crosstown Girl om. Pierre
13.12.2014 t. Brooklyn Lies Bloody Lie om. Leah
10.12.2013 t. Lémurie PB Lovedivided om. Frida
12.02.2015 o. Valiant Chant September's Symphony om. Gabi
06.04.2015 t. Falathar Fair Jubilant von Fatima om. dookie
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Kouluvalmennus, valmentajana welma
Alkuverryttelyssä Tale kulki aika jännittyneenä ja oli varsinkin vasempaan suuntaan melko jäykkä. Verkan aikana teit paljon erilaisia siirtymisiä, voltteja, ympyröitä ja kiemuroita, joiden avuilla yritit saada oria enemmän kuulolle ja taipumaan paremmin. Aluksi Tale ei meinannut millään myödätä avuillesi, vaan puksutti menemään uraa pitkin taipumatta mihinkään suuntaan, vilkuillen ympärilleen jatkuvasti. Kun olit tuupannut sitä jo melko pitkään kumpaankin suuntaan, yht äkkiä ori rentoutui ja vastasi apuihisi täydellisesti. Pääsimme vihdoin aloittamaan varsinaiset tehtävät. Aloitimme avotaivutuksilla ensin käynnissä, sitten ravissa. Tämä alkoi sujua heti ensimmäisestä kerrasta lähtien hienosti ja Talekin alkoi olla kiinnostunut tehtävistä. Se alkoi näyttää jo varsin hienolta ratsulta; se kulki hyvin peräänannossa ja sillä oli oikein nätti muoto. Kun avotaivutukset sujuivat hyvin käynnissä ja lopulta myös ravissa, laukkasitte muutaman kierroksen lämmittelyksi kumpaankin suuntaan. Tämän jälkeen aloitimme laukanvaihtoharjoitukset. Menitte ensin kahdeksikolla ja aina keskellä piti vaihtaa laukka. Tale innostui laukanvaihtotehtävästä aika paljon, mutta purki energiansa juuri oikealla tavalla, eli keskittymällä täysillä tehtävään ja astumalla kunnolla takajaloillaan alleen. Laukanvaihdot sujuivat hienosti kahdeksikolla, jonka jälkeen otitte vielä muutaman laukanvaihdon lävistäjällä. Aluksi vasta lävistäjän lopussa ja lopuksi myös jo puolessa välissä lävistäjää. Vaihtojen kanssa ei ilmaantunut minkäänlaisia ongelmia ja ero alkutuntiin oli suuri! Saitte aloittaa loppuverryttelyn onnistuneiden vaihtojen jälkeen.

Kouluvalmennus, valmentajana allu
Alkuveryttelyn aikana koitin saada Talea kunolla kuulolle ja taipumaan hyvin. Tale tuntui alussa hyvin jäykälle, mutta sainsen pian vetristymään. Ratsastimme ravissa ympyröirä, kiemurauria sekä pohkeenväistöjä. Hyvän alku verryttelyn jälkeen aloitimme treenin. Teimme ensin takaosa käännöksiä jotka sujuivat melko hyvin. Tale kuunteli kokoajan apujani, mutta hermostui pian yrittäessään nopeuttaa tehtävää. Sirryimme tämän harjoituksen jälkeen vastalaukkoihin. Tale innostui tässä vaiheessa hirmuisesti ja nosti oikeassakierroksessa vasemmanlaukan, ennenkuin ehdin antaa kunnon avut. Vastalaukat paranivat talella loppua kohden ja pääsimme jopa kokeilemaan vastalaukkaa ympyrällä. Lopuksi päätin kokeilla vielä passagea. Aluksi tale oli hieman tahmea, mutta sainsen kulkemaan energisesti ja elegantisti. Huomasin vasta nyt kuinka hienossa muodossa Tale oli.

Kouluvalmennus, valmentajana KarvaHaamu
Upea ori oli jo työntouhussa seuratessani lämmittelyjä kentän laidalla. Tale oli selvästikkin kuulolla ratsastajan avuille ja työnintoa täynä, joten voisimme heti mennä itse asiaan. Hevonen askelsi energisesti ja upeasti ratsukon harjoitellessa lisäyksiä ja kokoamisia. Ori hakeutui upeasti peräänantoon ja alkoi käyttää enemmän myös takaosan lihaksia. Piaffe tuotti orille alkuunsa ongelmia, se oli selvästikkin hiukan kärsimätön, mutta ei vastaanhangoitellut. Ratsastaja puolestaan selvästi osasi asiansa ja osasikin antaa hevoselle selkeät avut sekä valmistella hevosen hyvin liikkeisiin. Piruetissa pääsinkin huomauttamaan ratsastajalle liiallisesta liikkeeseen mukaan tempautumisesta, joka puolestaan vaikeutti liikkeen suoritusta. Ratsastajan saadessa itsensä luonnolisen vakaaksi satulaan tämäkin liike onnistui mahtavasti. Tale kantoi itseään hyvin ja sen liikkeissä oli upeaa lennokkuuta sekä energiaa matkassa. Kokonaisuudessaan ratsukon työskentely oli mutkatonta ja upeaa katseltavaa.

Kouluvalmennus, valmentajana Sieppari
Kun saavuin kentälle vastassa minua oli Frida komealla, suurikokoisella puoliveriorilla. Pyysin ratsukkoa lämmittelemään oma-alotteisesti käynnissä sekä ravissa, ja ottamaan jokaisella kierroksella muutaman voltin jotta pääsisin näkemään ratsukon työskentelyä. Talen askel näytti kevyeltä ja rauhalliselta, ja ratsukon yhteistyö kaikenkaikkiaan hyvin helpolta. Tämän valmennuskerran teemaksi oli sovittu askellajit sekä niiden hallitseminen, joten lämmittelyn jälkeen siirryimme harjoittelemaan tiimalasikuviolle; kokorata leikkaa molemmista kulmista niin, ettei pitkiä sivuja ratsasteta ollenkaan. Frida ratsasti ratsunsa kauniisti ensin lisätyssä käynnissä, saaden Talen kauniiseen taivutukseen jokaisessa käännöksessä. Seuraavaksi otimme kuvion ravissa, lisättyä ravia halkaisijalla ja koottua ravia lyhyellä sivulla. Ratsukko suoriutui tästäkin tehtävästä hienosti, mutta kolmannen toiston kohdalla Tale selvästi kyllästyi hommaan, joten vaikeutimme sille tehtävää muuttamalla lyhyiden sivujen askellajin passageksi. Tale ryhdistyi silminnähden saadessaan ajateltavaa. Frida kokosi rastsunsa hyvin kauniisti ja pienieleisesti, ja Tale suoriutui tehtävästä vailla ongelmia. Viimeisenä työskentelimme vielä laukannostojen parissa. Ohjeistin Fridan laskemaan lyhyen sivun ajaksi käynnille, ja nostamaan laukan halkaisijalle lähtiessä ja vaihtamaan laukan puolivälissä. Ensimmäisellä yrityksellä Tale nosti ristilaukan, mutta Frida korjasi tilanteen hienosti. Kokonaisuudessa valmennus oli hyvin onnistunut, ja ratsukko saa olla ylpeä itsestään!

Kouluvalmennus, valmentajana Nizza
Tältä päivältä olisi kolme valmennusta samalle tallille. Ensimmäiseksi päätin ottaa käsittelyyni Tabasco Noir-nimisen kouluratsun. Saapuessani kentälle, Frida jo lämmitteli oria. Tuijotin lumoutuneena aikani parivaljakkoa. Orihan totteli ratsastajan pienen pieniä apuja. Pian kuitenkin Fridan puhe palautti minut maan pinnalle. Koska hän oli kysynyt päivän ohjelmaa, aloin kertoa suunnitelmaani. Jossain kohtaa oli aiemmin tullut mainittavan Talen huonosta keskittymisestä laukanvaihtojen kohdalla. Päätimme siis treenata niitä. Aloitimme hommat ottamalla uralla laukkaa ja tekemällä yksi laukanvaihto. Joka kerralla lisäsimme laukanvaihtojen määrää, joka kulutti odotettua enemmän aikaa. Tehtävä onnistui hienosti, sillä ohjeistin Fridaa koko tehtävän ajan. Viimeisenä tehtävänä oli laukanvaihto joka askeleella. Ensin Tale sähelsi muutamankin askeleen väliin, mutta viimein tehtävä alkoi sujua. Käskin paria suorittamaan laukanvaihdot vielä muutaman kerran molempiin suuntaan, jonka jälkeen annoin luvan loppuverryttelyyn. Orin rehdin työskentelyn katseleminen oli loistava kokemus.

Päiväkirjamerkintä, kirjottajana Frida
Talen kanssa ratsastettiin tänään pienenpieniä esteitä ja keskityttiin lähinnä puomityöskentelyyn. Orilla oli koko ajan pienoisia vaikeuksia pysyä ratsastajan alla ja kuunnella apuja tarkasti. Se sinkoili sinne sun tänne ja riemastui jokaisesta laukannostosta aina ihan hirmuisesti. Alkutunnista Tale oli kyllä todella kuuliainen, fiksu ja rauhallinen, mutta kun pyysin oria lähestymään pitkällä sivulla oleville puomeille, Tale innostui aivan hirmuisesti. Lopputunnin se olikin kuin tikittävä aikapommi, ja esteet pidettiin koko tunnin ajan aivan kavalettien kokoisina ja keskityttiin lähestymisiin ja vauhdin säätelyyn. Harjoittelimme puomeja niin suoralla uralla kuin ympyröilläkin, ja loppua kohden meno onneksi alkoi näyttää ihan siedettävältä. Kunhan pidin Talen koko ajan kuulolla ja ratsastin vaikka sitten ihan pikkuruista ympyrää niin kauan että ori kuuntelee, homma alkaa sujua. Lopulta pääsimme harmonisesti ravipuomien yli, mutta laukassa Talella on edelleen vaikeuksia hillitä itseensä, varsinkin esteillä. Ehkä sen ei tarvitsekaan olla huippu esteillä, kun se on niin huippu koulukiemuroissa.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittaja Frida
Tänään olisi aivan loistava maastoiluilma, ei liian kuuma muttei mikään kylmäkään. Suvi päätti lähteä mukaamme Niilin kanssa ja laitoimmekin orit valmiiksi. Alkumatkasta molemmat hevoset muka säikkyivät kaikkea mahdollista mutta pian ne rentoutuivat ja pääsimme nauttimaan rennosta menosta. Annoimme hevosten mennä rentona reippaasti eteen. Pääosin etenimme rauhalliseen tahtiin, mutta otimme pari reippaampaa laukkapätkää. Loppukäyntien aikana Tale oli aivan mahtavan oloinen ja pärskähteli hassusti käynnin tahtiin. Ori mahtoi olla varsin tyytyväinen oloonsa!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittaja Frida
Ilmoitin orin KRJ:n uusintatilaisuuteen ja nyt jännitetään riittääkö pisteet korotukseen! Toivon ainakin II-palkintoa ja uskon sen sieltä mukaamme tulevan. Reilun kuukauden päästä sitten vain ori koppiin ja nokka kohti tilaisuutta. Taidan ottaa jonkun mukaani ettei tarvitse yksin paikan päällä sählätä. Pidetään peukut pystyssä että ori käyttäytyy hyvin ja omistajan hermot eivät petä!

Kilpailukalenteri

sijoituksia 70kpl
17.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
14.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
14.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
16.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
17.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
18.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
15.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
24.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
28.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
04.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
08.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
27.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
27.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
28.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
29.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
30.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
17.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
05.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
26.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/31
21.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/31
28.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
31.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
31.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
01.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
20.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/20
22.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/27
30.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
13.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
14.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
15.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
04.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
20.10.2011 - kutsu - KRJ CUP - GP - 11/116
24.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
10.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
18.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
22.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
22.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
23.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
27.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
28.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
29.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
23.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/47
15.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
16.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
19.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
23.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
09.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
15.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
11.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/100
13.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/100
15.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/100
28.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
30.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
25.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
20.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
21.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
24.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
30.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
06.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
08.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
09.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
10.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
30.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
01.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
08.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
12.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
13.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
16.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
04.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/60
29.08.2012 - kutsu - KRJ CUP - GP - 5/249
30.10.2012 - kutsu - KRJ CUP - GP Special - 11/131
31.12.2013 - kutsu - KRJ CUP - GP - 11/206
06.02.2013 - kutsu - NJ - trakehner - 3/12 LKV3, irtoSERT, JS

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!