Voodoo Nile Rox, kuollut 05.01.2014

               
© Gestuet Haemelschenburg

Virallinen nimi: Voodoo Nile Rox, "Niili" Syntynyt: 29.05.2011 (15v.) 3v 29.10.2011
Rek.nro: VH12-021-0162 Rotu & sukupuoli: Trakehner & Ori
Säkäkorkeus: 167cm Väritys: Tummanpunaruunikko
Kasvattaja: Roxbury Omistaja: Frida, Faconde
Painotuslaji: Kouluratsastus Koulutustaso: ko:GP, re:100cm

Meriitit

Palkittu elokuun KRJ-tilaisuudessa KRJ-I palkinnolla pistein 25(9+8+8)-40-22-10-6=103p.
Palkittu lokakuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 34+36+14+35=119p.

Luonnekuvaus

Minä olen Voodoo Nile Rox, komea ja charmikas ori. Olen perusluonteeltani täydellinen oriehdokas ja liikun niin atleettisesti, että käännän koulukentillä jokaisen tamman pään. Tallissa pidän huolen siitä, ettei yksikään toinen ori pääse vikittelemään minun tammojani. Mitä, menikö överiksi? No, täytyyhän sitä itseään mainostaa kun sattuu olemaan nuori ja vallaton, elämä edessä ja niin pois päin.

Pakko tunnustaa, että sisälläni asuu arka nuorukainen, jota yritän pönkittää suurella egolla ja mahtavilla luimukorvilla. Olen aina hieman varuillani ja jos joku uskaltaakin astua karsinaani, yritän peittää arkuuteni naksuttelemalla hampaitani. Yleensä ihmis-oliot vain tuhahtavat ja solmivat minut kiinni. Sitten joudun turvautumaan energiseen kaviojärjestelmääni. En tosin jaksa viuhtoa jaloilla kovinkaan kauaa, se on kuulkaas väsyttävää puuhaa. Yleensä joudun luovuttamaan melko pian ja tunnustamaan olevani ihan pehmo. Mutta kun karsinassa vieraileva poistuu, kerään taas luimuiluenergiaa, ja kun vierailija saapuu takaisin, olen valmiina oikeaan taistoon. Yleensä kuitenkin nämä ihmis-olennot voittavat. Tiedän, olen liian huono kiukuttelemaan. Tässä vaiheessa olen yleensä jo aivan puhki, lepuutan toista takajalkaa ja rauhoitun. Annan ihmisen tehdä tehtävänsä. Yleensähän se heittää satulan selkään, kiristää vyötä ja sitten laittaa päähäni niruja ja naruja ja ihmeelliset kolisevat kapineet suuhun. Ne eivät kuitenkaan tunnu ilkeältä, olen siihen jo tottunut enkä viitsi demonstroida vastaan. Olen siis hoidettaessa ihan asiallinen, kunhan saan aluksi hieman pelotella.

Kun kierrän uraa ihminen selässäni, alistun aivan kokonaan hänen tahtoonsa. En viitsi alkaa niskuroida, se on typerysten hommaa. Jätän pelottelun kotikarsinaani ja muiden hevosten ilmoilla en uskalla muuta kuin mennä kauniisti mitä ihmeellisimpiä liikkeitä. Olen koulupainotteinen, eikä minulla liiemmin hypätä esteitä. Ihan hyvä niin, koska koulukiemurat ovat mukavia. En tosin pidä osaamattomista ratsastajista, jotka vain potkivat ja vetelevät suuntaan ja toiseen. Heidän ohjeistaan en saa mitään tolkkua, olen kuitenkin aika nuori vasta. Omistajani on kyllä todella hyvä kuski, hän antaa vain selkeitä, määrätietoisia apuja joita pystyn tekemään mutkattomasti. Kouluratsastus on kyllä aivan parhautta hyvän ratsastajan kanssa. Menen nätisti kaula kaarella, osaan vaikka minkämoisia liikkeitä ja parhautta on myös kiitosten saanti. Silloin hörähtelen tyytyväisenä, enkä jaksa enää karsinaan palatessa yhtään isotella, olen niin tyytyväinen.

Ai niin, minä vähän pelkään maastoilua. Yksin minun kanssani ei sovi lähteä metsään, vaan mukana täytyy olla aina joku varmajalkainen hevoskaveri selässään rauhallinen kuski. Ja niin myös minulle täytyy saada selkään kokenut ihminen. Samaten vähän kammoksun kuljetustraileria. Onneksi olen jo aika hyvin oppinut, ettei se ole mikään leijonankita. Hieman arastelen sitä kuitenkin vielä.Tammoja kohtaan olen hieman välinpitämätön. En minä oikeasti käännä kaikkien tammojen päitä niin kuin alussa mainitsin, sekin nyt oli semmoista kovistelua. Oikeasti olen aika kiltti tapaus, usko pois.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Voodoo Noodle
koGP, sk.167cm, m
KRJ-II, YLA3, vTOK****
ii. Voodoo Playevm
koGP, sk.168cm, m
iii. Dancing With Wolvesevm
koGP, sk.176cm, m
iie. Twinkle Nightevm
sk.160cm, rn
ie. Wallabievm
koInt, sk.168cm, m
iei. Takenevm
koGP, sk.169cm, trn
iee. Lullabyevm
koVaA, sk.167cm, m
e. East Side GER
koGP sk.168cm, rt
KTK-III
ei. West Coastevm
koGP, sk.165cm, rn
eii. The Hivesevm
sk.167cm, rn
eie. Lalala Bestevm
sk.165cm, rt
ee. Voyage GRAevm
koGP, sk.170cm
eei. Sin's Pakitoevm
ko, recm, sk.cm,
eee. Stajoutsenevm
sk.168cm, km

Niilin isä Voodoo Noodle on musta, 167cm korkea ja hyvin paljon elämänsä aikana saavuttanut trakehner-ori. Ori on muunmuassa palkittu yleislaatuarvostelussa kolmannella palkinnolla, palkittu trakehnerorikatalogissa neljällä tähdellä ja on yli kuudenkymmenen sijoituksen turvin täysin valmis myös KRJ:n laatuarvosteluun. Tämä kouluratsastuspainotteinen herra yltää koulutustasoltaan hyvin ylös, aina grand prix tasolle saakka ja noiden lukuisten sijoitustensa vuoksi ori onkin hyvin kysytty kouluratsu jalostukseen. Jälkeläisiä tälle orille on kertynyt ainakin neljä kappaletta, mutta koska omistaja ei ole koskaan pitänyt tarkkaa kirjaa Voodoo Noodlen jälkeläisistä, niin tarkkaa lukumäärää on mahdoton kertoa.
Isänisä Voodoo Play oli musta, 168cm korkea trakehner-ori, joka hämmästytti monia elämänsä aikana kouluratsastustaidoillaan. Tämä ori nimittäin ylsi koulutustasoltaan aina grand prix tasolle saakka ja menestyikin kisoissa todella hyvin, itseasiassa voittaen melkein puolet kisoista, joihin otti osaa. Ori oli hyvin kysytty kouluratsastusjalostukseen ja varsoja sille kertyikin sen elämän aikana useampi kymmenen kappaletta. Tarkkaa jälkeläisten lukumäärää ei voi valitettavasti tietää, sillä kyseisestä summasta liikkuu monen laisia huhuja ja kukaan ei ole mitään varmentanut todeksi.
Isänemä Wallabi oli musta 168cm korkea, koulupainotteinen trakehner-tamma, joka kisasi hyvin menestyksekkään uran Intermediate tasolla kouluratsastuksessa. Tämä tamma nimittäin sijoittui ja voitti tasaiseen tahtiin ja niiden kisojen määrä, joissa Wallabi ei edes sijoittunut, jäi vain muutamaan kappaleeseen. Tamma oli myös hyvin rodunomainen tapaus ja siksi se pääsikin kantakirjaan toisella palkinnolla. Jälkeläisiä tammalle kerkesi kertymään viisi kappaletta sen elämän aikana ja Wallabi koki luonnollisen vanhuuteen kuolemisen huimassa 30-vuoden iässä.

Niilin emä East Side GER on rautias, 168cm korkea trakehner-tamma, joka on kantakirjattu kolmannella palkinnolla ja joka olisi myös sijoitustensa puolesta täysin valmis KRJ:n laatuarvosteluun. Tamman omistaja haluaa kumminkin ilmeisesti kerätä vielä sijoituksia lisää ennen kuin alkaa tammaa mihinkään sellaiseen ilmoittamaan. Jälkeläisiä tällä grand prix tasolla kisaavalla kaunokaisella on ainakin kaksi kappaletta, mutta harmiksemme kukaan tammaa tunteva henkilö ei osaa tarkkaa lukumäärää kertoa. Sääli sinällään, ettei kukaan myöskään näin ollen tiedä, että kuinka moni hevonen voi jatkaa näitä upeita ominaisuuksia jalostuksessa.
Emänisä West Coast oli 165cm korkea ruunikko trakehner-ori, joka oli hyvin kauan täysin jalostukseen siirryttyään orilistojen kärjessä. Tämä kouluratsastuspainotteinen herra kisasi hyvin menestyksekkäästi grand prix tasolla ja myös periytti hyvien luonteenpiirteidensä lisäksi myös suurta määrää koulukapasiteettia. Ori kerkesi saamaan elämänsä aikana huimat 25 jälkeläistä, kunnes se lopetettiin loppujen lopuksi vanhuuden jalkovaivojen vuoksi 20-vuotiaana. Orista on kyllä edelleen säilössä spermapakasteita, joten voi olla, että tämän huippuorin jälkeläisiä tullaan vielä näkemään enemmänkin.
Emänemä Voyage GRA oli rautias 170cm korkea trakehner-tamma, joka kohtuullisen hankalasta luonteestaan huolimatta toimi omistajansa menestyksekkäänä kouluratsuna. Tämä tamma nimittäin keräsi sijoituksia melkein samaa tahtia kuin sille ilmestyi uusia ihailijoita, joten tamman omistaja ei ihan turhaan ollut lellikistään ylpeä. Erittäin rodunomaisen ulkonäön, kisamenestyksen ja upeiden liikkeidensä ansiosta tamma kantakirjattiin ensimäisellä palkinnolla ja varsoja se sai elämänsä aikana kokonaiset kuusi kappaletta. Loppujen lopuksi tammasta jätti aika sen ollessa 23-vuotias ja kuoleman syy oli täysin luonnollinen vanhuuteen kuoleminen.
C: *lumienkuli*

Syntynyt Varsan tiedot Emä Kotipaikka
01.09.2011 t. G.G. Nasty Vampire, missä? Nasty Rox om. Romei Dressage
08.12.2011 t. My Valkyrie 'If My Mistake 'If om. Viivuska
05.02.2014 t. Vampira HILL! Valerie SLC om. Sahne Stud
05.11.2013 t. Cyndara F Cadence NON om. Frida
17.10.2013 o. Purrrfect Voodoo Suprant Purrradium om. Joe
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Kouluvalmennus, valmentajana misery.
Niilistä huomasi alusta asti että se on nöyrä ja osaava hevonen. Ratsukon kanssa lähinnä viimeisteltiin perusasioita kouluratsastusta varten. Ensimmäisenä harjoiteltiin piaffea ja passagea sekä lähinnä siirtymisiä niistä. Passagen kanssa ei ollut ongelmia, mutta piaffessa saisi polkea vielä paremmin. Siirtymiset olivat oikein siistejä ja täsmällisiä. Sen jälkeen hieman laukanvaihtoja. Ensin joka toisella askeleella ja se oli Niilille helppoa hommaa. Tämän jälkeen jokaisella askeleella. Viimeinen (eli yhdeksäs) vaihto ei ollut niin hyvä kuin muut, mutta varmasti kouluradoilla liikkeestä saa hyvän numeron. Tämä riitti tältä kertaa ja eihän orille tullut edes hiki. Ratsastajan posket punoittivat, mutta syystäkin; hän ratsasti oikein hienosti ja istui nätisti Niilin vaikeissa askelissa.

Päiväkirjamerkintä, ratsastaja Laura M.
Frida oli pyytänyt minua liikuttamaan muutamia hevosia sillä nainen itse oli kiireinen. Ensimmäiseksi otin operaatioksi pääsi Voodoo Nile Rox jonka ristin Niiloksi päivän mittaan. Harjailin orin käytävällä edustuskuntoon ja sitten laitoin päähän sen omat nivelsuitset sekä virittelin juoksutus pessoan oikein. Niilo hieman aluksi kummasteli ympäriinsä meneviä naruja mutta ei tehnyt siitä minkään valtakunnan numeroa. Talutin energisen orin kentälle ja ohjasin sen kävelemään suurelle ympyrälle. Annoin Niilon aluksi kävellä pari kierrosta jonka jälkeen pyysin ravia. Aluksi ravissa ori hieman hämmästeli pessoan vaikutusta mutta huomattuaan homman idean, alkoi ravi sujua letkeämmin. Muutaman minuutin ravailun jälkeen pyysin laukkaa, se olikin vaativaa sillä Niilo koitti muutaman kerran heittää pukkeja mutta pessoa teki siitä vaikeaa orille, niimpä ei mennyt kauaakaan että ori asettui laukkaamaan siististi ympyrällä. Toistin saman litanian toiseen suuntaan joka oli Niilolle ehkä hieman heikompi, vasemmalle tehtiin töitä hieman reilummin mutta harjoitus päätettiin orin vahvempaan suuntaan eli oikealle. Juoksutuksen jälkeen käytiin pieni lenkki tallin ympäristössä jäähdyttelyinä ja sitten hoidin orin siistiin kuntoon ja tarhaan nauttimaan päiväheiniä.

Kouluvalmennus, valmentajana melissa
Tällä kertaa Fridan kanssa valmennettavaksi saapui komea ruunikko ori Niili. Ori oli heti alkuun rauhallinen ja vastaanottavainen joten päivän treeni tuskin tuottaisi sen suurempia ongelmia. Sulkutaivutukset laukassa olivat päivän aihe ja kunnon alkulämmittelyn jälkeen aloitimme. Frida sai ensin näyttää sulkuja ravissa jotta tiedän mistä lähdetään. Niili ei taipunut tarpeeksi ja syy oli ratsastajassa joka koitti hiljentää vauhtia niin paljon että taivutus kärsi. Annoin muutaman vinkin ja kehotin käyttämään istuntaa tempon hallinnassa ja vinkkasin että vain pienet pidätteet toimivat varmasti Niilillä. Niinhän ne toimivatkin ja seuraavat sulut ravissa olivat jo paljon kauniimpia. Pienen tauon jälkeen aloitimme varsinaisen treenin. Ensimmäiset sulut laukassa olivat ihan ok, ei mitään sen suurempia mokia mutta ne voisivat olla huomattavasti kauniimpia. Fridan istunta oli melko levoton ja jalat vatkasivat. Loppua kohden istuntakin parani, mutta harjoiteltavaa on vielä kotiin vietäväksi. Onnistuneeseen suoritukseen lopetimme ja kyllä näytti siltä että Niili hymyili vähintään yhtä paljon kuin Frida, oli valmennus kuitenkin sen verran hyvin mennyt loppua kohden!

Kouluvalmennus valmentajana Jenna
Alkuun teetin pari ratsukoilla perusliikkeet, jonka jälkeen oli aika siirtyä vaativampiin harjoituksiin. Niilin kanssa treenattaisiin tänään vastalaukkaa ja laukanvaihtoja. Alkuun ratsukko sai laukata vastalaukkaa suoralla uralla muutaman noston verran, jonka jälkeen aloitettiin kolmikaariset ja siitä tihennettiin aina tiukahkoon serpentiiniin asti. Ori reagoi hanakasti pienimpiinkin apuihin ja muutaman kerran se yritti punkea lapa edellä kaarteessa. Huomautin riittämättömästä ulkoapujen käytöstä ratsastajalle. Muutaman kierroksen jälkeen oli aika ottaa jälleen myötälaukkaa ennen suunnanvaihtoa. Uudessa suunnassa ruunikon meno näytti varsin harmoniselta. Hetken tauon jälkeen palattiin laukkaharjoitukseen, joka sujui samaan tapaan kuin aiemminkin. Ennen treenikerran loppumista tehtiin vielä löyhällä serpentiinillä laukanvaihtoja. Ori liikkui rauhallisesti kaula kaarella eikä vaihdot tuottaneet ratsukolle päänvaivaa. Vaihtojen jälkeen ratsukko sai tehdä itsenäisen loppuverryttelyn.

Kouluvalmennus, valmentajana Lexi
Valmennettavani tänään olivat Frida ja Voodoo Nile Rox tutummin Niili. Aloitin valmennuksen kävelemällä ratsukon vieressä, jutustellen ja kysellen heidän vahvuuksistaan. Frida antoi minulle vapaat kädet valmennuksen aiheeksi, muuta suurin osa oli koulutaitojen harjoittelua ja hyvän istunnan perusteiden kertaamista. Muutama estekin hypättiin lopuksi, että Niili osaisi kuunnella ratsastajaa eri tavalla kuin koulussa. Neuvoin Fridan käyttämään hevoselleen pieniä apuja ja korjaamaan nopeasti raipalla vauhtia jos hevonen ei reagoinut, sillä hevoselle ei ole luontaista ymmärtää, että molemmilta sivuilta puristava pohja tarkoittaa eteen. Toisin kuin pieni kosketus raipalla saa sen luontaisesti pyrähtämään. Neuvoin myös häntä kiittämään Niiliä heti kun se teki jotain oikein, koska on tärkeää pitää hevosen motivaation yllä. Kun käynti- ja ravipätkät olivat hoidettu ja Niili tuntui lämpimältä ja oli aika aloittaa hankalampi osuus. Teimme päädyissä voltit ravissa väistäen. Tehtävänä oli siis kääntää hevosen takapuoli ulos ringistä, niin että pää osoittaisi ringin keskukseen. Ohjat piti pitää tasaisina ja väistää sisäjalalla. Pitkillä sivuilla piti pidentää ravia, niin että Niili kuunteli pienestäkin ohjeesta ja eikä sen huomiota tarvinnut potkia. Harjoitus sujui hyvin herralta, mutta tietysti joissain kohdissa tuli pieniä virheitä. Tulin neuvomaan sitten ratsukkoa lähemmäs niin, että seisoin ringin keskellä kun he väistivät. Neuvoin Fridaa kohentamaan istuntaansa ja rentouttamaan jalkojaan, jotta saisi pehmeämmän kosketuksen. Niilillä oli pieniä ymmärtämättömyys ongelmia alussa, mutta sai pian harjoituksesta kiinni ja näytti taitonsa. Kun harjoitus sujui huomattavasti paremmin, vaihdoimme harjoitusta. Seuraavaksi teimme laukanvaihtoja, joiden kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Niili nautti vauhdista, mutta kuitenkin kuunteli koko ajan ja se rakasti kun sitä kehuttiin. Frida muisti hyvin neuvoni ja kiitti hevosta hyvästä suorituksesta kun sanoin, että se meni hyvin. Frida myös muisti pysyä rentona koko loppu valmennuksen aikana mikä helpotti minun, että Niilin työtä. On kiva työskennellä ratsukon kanssa, joka kuuntelee ohjeita ja noudattaa niitä. Ennen valmennuksen viimeisiä harjoituksia, vuorossa oli pieni yksinkertainen rata, kun ei valmentaja mitään isoa saanut aikaiseksi !;D Radalle tultiin kootussa laukassa ja tervehdittiin tuomareita eli minua normaaliin tapaan. Sitten lähdettiin kootussa ravissa jatkamaan ja käännyttiin vasemmalle ja lisättiin ravia. Sen jälkeen tuli sulkutaivutus oikealle ja vasemmalle ja pysähdys ja peruutus 5 askelta. Radalta mentiin hieman lisättyä ravia jonka jälkeen tuli hieman Passage’a ja Piaffe’a 15 askelta. Sitten tultiin keskihalkaisijalle ja tervehdittiin ohjelman lopuksi. Rata sujui kohtuullisen hyvin, mutta Niili ei ollut alussa kovin kuulolla. Siltä meni hieman aikaa tajuta, että missä mennään ennen kuin se alkoi työstämään. Sait kuitenkin homman nopeasti haltuun ja loppu rata sujui todella hyvin. Passage ja Piaffe sujuivat kauniisti, pieniä rytmivirheitä lukuunottmatta. Lopuksi hyppäsimme muutaman 90cm esteen, jotka sujuivat ihan hyvin, mutta Niili oli hieman hämmentynyt esteistä ja sen hyppy tyylistä huomasi, etteivät esteet olleet sen parhaimmistoa. Annoin luvan parivaljakolle käyntiin ja pitkiin ohjiin ja kävelin taas heidän vierellään. Keskustelimme hieman tunnin aiheista ja siitä mikä tuntui hyvältä mikä ei ja mitä harjoituksia Frida voisi jatkaa kotonansakin. Ehdotin Fridalle kertaamaan päätyvoltti harjoitusta, jotta Niili tottuisi jopa erilaisiin harjoituksiin. Olimme molemmat tyytyväisiä Niilin työskentelyyn ja oli todella mukava valmentaa Fridan kaltaista nopeasti oppivaa ihmistä, sekä Niilin kaltaista hienoa kouluhevosta.

Kouluvalmennus, valmentajana sabina
Niili näytti komealta ravatessaan kentällä kauniissa muodossa. Tervehdin ratsastajaa ja kehotin ottamaan heti paremman tuntuman jotta pääsisimme aloittamaan tehotreenin. Heti alkuun ratsukko sai tehtäväkseen sulkutaivutukset, ensin käynnissä ja sitten ravissa. Kun nämä sujuivat hyvin, kokeiltiin samaa laukassa. Ori vietti hieman liikaa oikealle, mikä korjaantui nopeasti ratsastajan otettua paremman ohjastuntuman. Toisena harjoituksena annoin siirtymiset, ensimmäisenä peruutuksesta laukkaan ja laukasta pysähdykseen. Ori kulki hienosti ja kuunteli ratsastajansa pienimmätkin avut mukisematta. Jatkoimme harjoituksia piaffella, joka sujui ratsukolta kuin tanssi ja he kaipasivat selvästi hieman haastavampaa tehtävää. Kehotin heitä tekemään kirjainten välin passagea ja seuraavan piaffea, jonka jälkeen siirtyminen vastalaukkaan ja vastakkaisella kirjaimella laukanvaihdot askeleelta. Toistimme harjoituksen vielä toisen kerran ja olimme ratsastajan kanssa tyytyväisiä heidän suoritukseensa. Annoin hieman palautetta ratsastajan pohkeista, jotka ajoittain seikkailivat omilla teillään. Loppuveryttelynä he tekivät vielä avotaivutuksia ravissa sekä lisättyä käyntiä.

Kilpailukalenteri

sijoituksia 65kpl
09.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
07.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
09.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
17.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
16.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
18.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
28.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
30.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
10.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
16.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
16.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
01.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/34
08.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/25
21.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
24.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
25.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
11.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/47
12.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/47
14.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/47
30.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
27.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/70
28.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/70
18.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/21
18.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/19
19.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/19
20.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/19
13.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
18.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
29.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
30.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
02.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
12.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
23.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
27.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
29.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
14.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/100
10.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/42
18.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/100
20.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
24.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
24.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
25.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
08.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
07.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
09.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
11.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
12.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
13.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
15.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
03.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/60
02.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 9/81
03.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/81
11.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
16.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 8/100
15.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
29.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
01.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
01.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
02.04.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
27.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
07.04.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
07.04.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
10.04.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
11.04.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
02.04.2012 - kutsu - KRJ - GP - 7/49
29.06.2011 - kutsu - NJ – muuta varsat - 1/15 LKV1, irtoSERT
29.06.2011 - kutsu - NJ - muut varsat - 1/15 LKV1, irtoSERT, JS
28.07.2011 - kutsu - NJ - orivarsat aikuiskuvilla - 4/12 LKV4, KuMa, JS
29.07.2011 - kutsu - NJ - hevosvarsat - 2/12 LKV2, KUMA, JS
18.10.2011 - kutsu - NJ - pv orivarsat - 3/5, irtoSERT, JS
06.10.2011 - kutsu - NJ - varsat aikuiskuvilla - 1/11 LKV1, irtoSERT, JS
06.10.2011 - kutsu - NJ - varsat aikuiskuvilla - 1/12, irtoSERT

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!