Leandroholic, kuollut 05.01.2014

           
© HW Farm

Virallinen nimi: Leandroholic, "Leo" Syntynyt: 01.06.2009 (17v.) 3v 01.09.2009
Rek.nro: VH12-021-0161 Rotu & sukupuoli: Trakehner & Ori
Säkäkorkeus: 166cm Väritys: Punaruunikko
Kasvattaja: Rowland Trakehners Omistaja: Frida, Faconde
Painotuslaji: Kouluratsastus Koulutustaso: ko:GP, re:80cm

Meriitit

Palkittu elokuun KRJ-tilaisuudessa KRJ-I palkinnolla pistein 27(9+9+9)-44-22-10-8=111p.
Palkittu elokuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 34-39-29-35=137p.

Luonnekuvaus

Olen Leandroholic, en yhtään sen lyhyemmin tai pidemmin. Minua ei sinuttele kukaan, ei edes luotto-orjani. Päällisin puolin olen todella komea, iso, mahtava. Oikeastaan kaikki positiiviset adjektiivit kuvaavat minua. Tosi elämän musta ori, jos näin voi sanoa. Oikeastaan kaikki tammat, ihmiset, koulutuomarit etc. (listaa voisi jatkaa loputtomiin) ihastuvat ja rakastuvat minuun. Kouluradoillakaan minun ei pahemmin tarvitse tehdä töitä, kun voitan kilpailut vain komean ulkonäköni ansiosta. Leppoisaa elämää siis vietän.

Päivässä on kaksi ehdottomasti tärkeintä ajankohtaa. Harjaus ja muu puunaus, sekä ratsastus. Harjauksessa seison nätisti, mikäli liikun saatan reväyttää kavioni tai hoitaja saattaa huolimattomuuttaan jättää jonkun kohdan harjaamatta. Kavioihin kertyy usein harmittavaa likaa ja roskaa, tämän takia nostankin kavion jo valmiiksi ilmaan kun minut otetaan käytävälle. Kaviot kuitenkin ovat tärkein työvälineeni ja siitä on pidettävä huolta. Kun harjaus on edennyt siihen pisteeseen, että on satuloinnin paikka, laitan sellaisen shown pystyyn että varmasti kaikki huomaavat minun olevan lähdössä esiintymään. Varsinkin jos hoitaja tuppaa jäämään kupeksimaan, siitä en tykkää lainkaan. Kaikki menee minun tahtoni mukaan, joten laitan tässä vaiheessa hoitajalle hanttiin.

Satulaahan ei laiteta selkääni, ellen niin halua ja olisin sen satulan halunnut viisi minuuttia sitten, enkä nyt. Kyllähän kaikki tämän tajuavat. Suitset pujotetaan nopeasti päähäni ja autan tässäkin parhaani mukaan työntämällä pääni alas ja ottamalla kuolaimet suuhuni, vaikka ne välillä ovatkin liian kylmät. Esiintymisen vuoksi kuitenkin joutuu jonkin verran kärsimään. Kun lähdemme kohti kenttää tai muuten vain narun päähän, joudun vetämään hoitajaani perässä. He tuppaavat unohtamaan että narun päässä on ylväs musta ori, jonka täytyy tehdä kaikkiin vaikutus. Joskus korviini kantautuu pientä kitinää ja ininää, mutta tästähän minä viisveisaan.

Toinen kohokohtani on siis esiintyminen, ratsastukseksikin ne kutsuvat. Aloitan heti kootusta käynnistä ja tanssahtelen, jotta ensivaikutelma on hyvä. Hetken päästä rauhoitun, onhan yleisö jo voitettu puolelleni. Liikkumiseni on vaivatonta ja yksinkertaista, omaan valtavat ja laajan liikkeet. Kuuntelen ratsastajaani herkeämättä. Monet saattavat ihmetellä että minkä takia. Syy on yksinkertainen, se auttaa minua menemään paremmin ja paremmin. Suustani olen äärimmäisen herkkä, enkä siedä minkäänlaista kovakouraista kohtelua. Mikäli ratsastaja ei ota hienosta vihjeestäni onkeensa, on tuloksena se että esiinnyn yksinäni. Pohkeenväistöt ja muut hienoudet teen ongelmitta, ovathan ne näyttäviä liikkeitä.

Joskus ihmiset saavat päähänsä laittaa eteeni jonkinnäköisiä aitoja, ja samalla kuitenkin pyytävät esiintymään. Menen aidoista helposti yli, en koskaan kolauta jalkaani niihin. Ajatelkaa mitä yleisö ajattelisi, jos esiintyjä kaatuisi tai rikkoisi tuon tyhmän aidan? Myöskään koskaan en pysähdy tämän aidan eteen vaan kierrän sen sulavasti ja vaivattomasti. Tämä kuitenkin silloin jos ratsastajani näin pyytää tekemään tai sitten antaa ihan vääriä ohjeita.

Näiden kahden harrastuksen lisäksi minut joskus rahdataan ulkoilmaan, pois areenaltani. Tästä ei pahemmin perusta, kyräilen ja viskon päätäni. Eihän metsässä ole kuin peutoja ja peikkoja, ne tuskin ymmärtävät tämmöisen komistuksen päälle. Välillä on kiva vähän päästä irroittelemaan ja mennä kovaa pellolla. Ratsastajani kuitenkin pilaa usein tämän ilon nopeasti, kun ollaan laukattu kerran päästä päähän, joten olen pidättäynyt enkä innostu liikaa. Kaikille vain parempi, jalkojeni voi vaikka käydä huonosti epätasaisella pohjalla.

Kilpailut, maailman paras paikka. Kanssani on turha lähteä harjoittelemaan sinne, vien aina voiton. Olen yksinkertaisesti paras, jos ihmiset ihailevat minua ja liikkeitäni kotona niin kilpailuissa he pyörtyvät ihailusta. Nostan jalkojani kolme kertaa korkeammalle ja teen ohjelmanumeroni täsmällisesti ratsastajan apujen alla. Yksinkertaisesti olen vain täydellinen. Joskus keskittymiseni herpaantuu hetkeksi jos joku ei minusta tykkää. Useimmiten ihmiset osoittavat tämän pitämällä omituisia ääniä tai ravaamalla areenalla edes takaisin. Onneksi tätä kuitenkin tapahtuu harvoin.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Leonard v. Seigneur
koGP, sk.168cm, rn
VIR MVA Ch, SUPERIOR, KTK-II, KRJ-I YLA2, vTOK****
ii. Leonarderéevm
sk.170cm
iii. Trevis' Lion Kingevm
koInt, re150cm, sk.169cm, km
iie. Lereia's Moniqueevm
sk.167cm
ie. Seigneur's Gabrielleevm
koGP, sk.166cm
iei. Waterslideevm
koGP, sk.172cm, m
iee. Seigneur's Loveleíaevm
koInt, sk.162cm
e. Heart&Mind
koGP, sk.168cm, rn
ei. Rangeroverevm
koGP, sk.170cm, m
eii. Brickwallevm
koGP, sk.170cm, m
eie. Shannleeevm
koIntII, re140cm, sk.166cm, prn
ee. Lovelornevm
koGP, sk.162cm, rn
eei. Lowbrow IIevm
koVaA, re160cm, sk.167cm
eee. Elite Belëevm
koIntII, re150cm, sk.159cm

i. Isäni on minun tavoin komeaakin komeampi trakehnerori Leonard v. Seigneur. Hän on väriltään ruunikko ja painotukseltaan kouluratsu. Olenkin tainnut periä hienot liikkeet isältäni, sillä hänkin kilpailee GB-tasolla ja on saanut kyseiseltä tasolta hienoja tuloksia. Isäni on myös ihastuttanut ulkomuodollaan näyttelyjaoksen tuomareita, sillä hän on pokannut itselleen VIR MVA Ch-arvonimen sekä II-palkinnon kantakirjasta. Yleislaatuarvostelu on myös palkinnut hänet YLA2 tittelillä ja virtuaalinen trakehnerien orikatalogi on muistanut häntä neljällä tähdellä. Minustakin tulee aivan varmasti yhtä hieno kuin isästäni!
ii. Isänisäni on Ranskalainen ori Leonarderé, joka on tunnettu hienona periyttäjänä. Hän ei kuitenkaan ole koskaan menestynyt esteillä saati kouluratsastuksessa. Kuitenkin häneltä olemme isäni kanssa perineet komean ulkomuotomme, sekä hienot liikkeemme. Näyttelyissä Leonarderé on kuitenkin suorastaan loistanut ja se on päässyt kantakirjaankin. Jälkeläisiä hän on saanut huikeasti 26 kappaletta, joista kuuleman mukaan 18 on yhtä hienoja kuin iskä ja minä.
iii. Isänisänisäni on kimo trakehnerori Trevis' Lion King, joka on kuulemma suurin periyttäjä meidän suvustamme. Hän on menestynyt kouluratsastuksessa aina Intermediate-tasolla ja hypännyt esteitäkin jopa 150cm tasolla. Häntä onkin tituleerattu oikeaksi moniosaajaksi! Kuitenkaan hän ei ole jostain kumman syystä kyennyt saamaan jälkeläisiä kuin seitsemän kappaletta, joten isävaarini onkin kuulemma harvinaista herkkua sukutauluissa!
iie. Isänisänemänä on kuulemani mukaan rauhalinen ja kaunis tamma Lereia's Monique. Hän ei ole koskaan päässyt loistamaan kilpailuissa seutasoa kummemmin, sillä hänen omistajansa on liian kiireinen treenatakseen hienoa tammaansa suurempiin kilpailuihin. Nykyään Monique viettää hienoja eläkepäiviä Puolassa ja hän on saanut itse useampia jälkeläisiä ja hänet tunnetaan myös hyvää rakennetta ja luonnetta periyttäneenä tammana.
ie. Isänemä on Seigneur's Gabrielle, joka on kuulemma isäni omistajan mukaan se syy, miksi hän isäni alkujaan osti. Isoäitini asuu Yhdysvalloissa ja on tunnettujen Seigneur-siskosten kasvatti. Tamma on kilpaillut GB-tasolla ja häneltä olemma takuuvarmana perineet isäni kanssa upeat liikkeeme.
iei. Waterslide eroaa kuulemma muuten niin harvinaisesta suvustamma olemalla yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista siitosoreista. Jopa massanimeksi tituleerattua mustaa oria on nähty kouluradoilla aina GB-tasolla asti ja taitava 172cm korkuinen ori hallitseekin kuulemma lähes liikkeen, kuin liikkeen oppikirjojen mukaisesti. Kuulemma myös aavistuksen tumma värityksemme saattaa olla tämän oriin perintöä, samoin kuin upeat liikkeemmekin, joten ihan ei tätä voi turhaksi massanimeksikään kutsua!
iee. Isänemänemä Seigneur's Loveleía, joka on Seigneurin siskosten kasvatti ja järjestyksessään kolmas. Hänet on koulutettu aina Intermediate-tasolle asti. "Leia" tunnetaan myös trakehneriksi raskasrakenteisena, mutta hyvä luonteisena hevosena, jolla on upeat liikkeet. Myös varsoja tammalle on siunaantunut muutamia jälkeläisiäkin. Hänstä kuitenkin osattiin kertoa ainoana hionona puolena se, ettei Leiaa kuulemma meinattu koskaan saada kuljetuskoppiin ja sen tähden sen kilpailutus on jäänyt alkuaikoina melko vähäiseksi.

e. Emäni on kuvankaunis ruunikko trakehnertamma Heart&Mind. 168cm korkuinen rouva on kilpaillut kouluradoilla Grand Prix-tasolla ja varmasti myös omalta osaltaan vaikuttanut omien jalkojenikin kauniiseen askellukseen. Mikään raketti ei äitini kuitenkaan ole, sillä tammaa on manattu joskus jopa laiskaksi tapaukseski. Sen hyvä luonne ja kärsivällisyys on kuitenkin periytynyt hienosti jälkipolvillekin.
ei. Emänisäni on hieno 170cm korkea Rangerover, putipuhdas trakehner hänkin. Massiivinen musta ori on kilpaillut Grand Prix-tason kouluradoilla upealla menestyksellä ja se on kilpaillut myös kotimaansa Saksan ulkopuolella. Oriilla on jälkeläisiä vasta maltilliset kymmenkunta, eikä sen siementä kuulemma halutakaan viljellä ihan joka tammalle. Komealiikkeinen herra on myös tunnettu hyvästä luonteestaan ja sen periyttämisestä.
eii. Emänisänisäni on hieno ori Brickwall ja hän onkin pojastaan poiketen valjakkohevonen. Ori kisasi aikanaan myös koulua aina Grand Prix-tasolla asti, mutta pitkään jatkuneiden selkävaivojen vuoksi se aiottiin lopettaa. Oriin nykyinen omistaja kuitenkin näki siinä potentiaalia ja ori saikin siirtyä kärryjen eteen. Nykyää se menee radoilla Vaikean tason koulukokeita ja näyttää kuulemma aina vaan yhtä komealta ja ryhdikkäältä, kuin ratsuajoillaankin! Brickwallilla on kymmenisen jälkeläistä, joista valtaosa on isänsä tavoin mustia ja isokokoisia.
eie. Emänisänemäni on siro 166cm korkuinen tamma Shannlee. Hän on väriltään punaruunikko ja kilpaillut kouluradoilla Intermediaire II-tasolla ja hypännyt myös esteitä 140cm luokissa. Tamma on kuitenkin näyttänyt sopivansa vahvemmin kouluratsastuksen, sillä herkkä rouva kuulemani mukaan pelkää erikoisempia esteitä, vaikkei sitä itse muille myönnäkään.. Shannleelle on kertynyt kisakausien väleihin neljä jälkeläistä.
ee. Emänemäni on ruunikko tamma Lovelorn. Hän on kilpaillut puhtaasti vain kouluradoilla Grand Prix-tasolla. Tammasta povattiin aikanaan esteratojen tähteä, mutta pian huomattiin hänen kavioidensa olevan niin tahmeasti maan pinnalla, että nuori neitonen uudelleen koulutettiin kouluratsuksi. Tästä lajista hän löysikin sittemmin leipälajinsa, josta pokaalirivi puhukoon puolestaan. Tammalla on kuusi jälkeläistä.
eei. Emänemänisäni on suorastaan upea ori Lowbrow II, joka linnun lailla liiteli aina 160cm tasolla asti! Ori menestyi niin kotimaassaan Saksassa, kuin sen ulkopuolellakin ja tulipa oriista kerran jopa ihan maailmanmestarikin! Nykyään hän kuulemani mukaan viettelee jo ansaittuja eläkepäiviään uudella omistajallaan. Oriilla on jälkeläisiä 18 kappaletta, joka alkaa olla jo hänen sukujuurilleen maksimimäärä.
eee. Emänemänemäni on jo lähes eläkeikäinen tamma Elite Belë, joka nuoruudessaan hyppäsi pienestä, 159cm koostaan huolimatta 150cm ratoja hyvällä menestyksellä. Vanhemmiten tamma on siirtynyt takaisin 120-130cm luokkiin ja toimii lähinnä opetusmestarina nuorille kilparatsastajanaluille. Tammalla on neljä jälkeläistä ja eläkeiän täyttyessä se siirtyy kokonaan siitoskäyttöön vielä pariksi vuodeksi.

Syntynyt Varsan tiedot Emä Kotipaikka
11.03.2011 t. Danger Zone F, missä? Vampretta PB om. Kiejo
07.09.2011 t. G.G. Lunar Eclipse, missä? Nougat Dream Rox om. evia.
11.11.2011 t. G.G. Miss You Nasty Rox om. Frida
29.12.2012 o. Loránd Kalászról Ráhel Kalászról om. Infinity
01.03.2013 t.Cassie F Cadence NON om. Taciturn
29.06.2013 t. Glamoholic Opera Ballerina Flow om. Piaffe
12.12.2013 t. Burned At Heart Dessa Burning Soul Dessa om. Joe
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Kouluvalmennus, valmentaja Veeka
Aloitimme alkuverryttelyn yksinkertaisilla taivutuksilla, mm. volteilla. Leandroholic kulki pörhentelevästi ja stepaten – niin käynnissä, kuin ravissakin. Pian ori oli tyytyväinen omaan esitykseensä ja rauhoittui. Alkuverryttelyn jälkeen aloimme tehdä erilaisia taivutuksia. Leandroholic kuunteli ratsastajaansa ja kulki tarmokkaasti eteenpäin. Pitkällä sivulla avotaivutukset sujuivat käynnissä hyvin. Nopeammissa askellajeissa Leandroholic ei jaksanut jostain syystä keskittyä ja alkoi säheltämään kaikenmoisia steppauksia ja laukanvaihtoja. Vaihdoimme hetkeksi aihetta sitten ihan tarkoituksella laukanvaihtoihin ja ori kulki oikein nätisti ja koottuna. Siirryimme takaisin avotaivutuksiin ja nyt ori jaksoi keskittyä, sillä oli vain hieman liikaa energiaa. Kokeilimme vielä valmennuksen lopuksi pari sulkutaivutusta. Nyt onnistui kaikissa askellajeissa oikein loistavasti. Loppuverryttelyssä Frida antoi Leandroholicille ohjaa sitä mukaa, mitä ori sitä pyysi. He ravasivat vielä kierroksen täysin pitkin ohjin orin pärskällehdessä ja siirtyivät käyntiin.

Kouluvalmennus, valmentaja Veeka
Tänään olisi sitten aiheena lisäykset kaikissa askellajeissa. Frida teki Leandroholicilla itsenäisen alkuverryttelyn. Kun alkuverryttely oli suoritettu, ratsukko käveli hieman aikaa pitkin ohjin. Sitten aloimme ottaa pitkällä sivulla ravilisäystä. Leandroholic kulki tänäänkin ryhdikkäästi ja tarmokkaasti eteenpäin, kuunnellen samalla Fridan apuja ja kulkien kauniissa muodossa. Lisäyksistä kuitenkin puuttui elastisuus ja lennokkuus. Kokeilimme välistä myös laukkalisäyksiä. Käskin Fridaa sitten nousemaan kevyeen istuntaan, miten koulusatulaltaan voi ja antamaan oriille ohjia sen laukatessa. Leandroholic laukkasi reippaasti ja innokkaasti kerran kentän ympäri ja hiljensi käyntiin heti Fridan pyydettyä. Parantelimme vielä lopuksi ravilisäyksiä. Vieläkään sitä täydellistä ei saatu, mutta suoritus parani entisestään. Ratsukko suoritti itsenäisen loppuverryttelyn.

Kouluvalmennus, valmentaja Nadja D.
Ori oli heti alkuun vähän hermostuneen oloinen, mutta rauhoittui ajan myötä ja alkoi keskittyä tosissaan. Ravilisäysten työskentely ilmeisesti ärsytti sitä, koska kuolaimen jäytäminen kuului kentän keskelle. Hienoja liikkeitä sait kuitenkin orista irti. Valmennuksen vaikeustason noustessa ja laukanvaihtojen sekä laukkaväistöjen tullessa kuvioon alkoi Leandroholic tehdä töitä tosissaan. Se suoriutui jämäkästi ja ryhdikkäästi annetuista tehtävistä, eikä ratsastajassakaan ollut moittimista. Loppuun otettiin vielä vähän etu- ja takaosakäännöksiä sekä pari puolikasta laukkapiruettia. Toimiva kouluori, jolta voisi ehkä karsia egoa hieman pois.

Kouluvalmennus, valmentaja Veera
Valmennettava ratsukko, eli Leo-ori ja ratsastaja Frida tulivat perässäni kentälle. Fridan nousi selkään ja aloitti lämmittelyn, minä seurasin sivusta. Leo machoili ja esiintyi innokkaasti, mutta rauhoittui onneksi melko pian. Ratsukon lämmittelyn aikana kerron ratsastajalle mitä tehtäisiin lämmittelyn jälkeen, eli toisin sanoen kerron että asetun kentän aidan taa esittämään tuomaria ratsukon mennessä GB radan. Lämmittely on ohi joten asetun paikalleni ja annan ratsukon aloittaa suorituksensa. Ensimmäinen osio sujuu hyvin, vaikkakin ori yrittää lähteä pysähdyksestä liian aikaisin liikenteeseen. Raviosio sujuu lähes täydellisesti, mutta sulkutaivutuksista orilla on omat mielipiteensä. Kun tästä ongelmasta selvittiin kunnialla niin loppurata sujuikin jo hyvin. Valmentajan kommentti: Taidokas ratsukko jonka tasosta ei ole kiistelemistä. Ratsu vaikuttaa tempperamenttiselle ja sellaiselle pollelle jolla on omatkin mielipiteensä.

Kouluvalmennus, valmentaja Sabina
Leo näytti suorastaan komealta keväisen auringon paistaessa sen tummaan karvapeitteeseen. Tänään oli viimeinen päivä treenata kunnolla tuleviin kilpailuihin ja siksi kokeilimmekin useampaa harjoitusta putkeen, suorittaen näin omanlaisemme radan. Ensimmäisenä kehotin ratsukkoa näyttämään keskihalkaisijalla lisättyä ravia ja siirtymään siitä hallitusti uralle koottuun laukkaan. Toisena harjoituksena ratsukon tuli mennä pitkällä sivulla avotaivutuksessa ja jatkaa lyhyelle sivulle lisätyssä käynnissä, josta siirtyminen jälleen pitkälle sivulle ja lisättyyn laukkaan. Leo nautti silmiin nähden työnteosta, joten pistin hieman suurempaa vaihdetta silmään ja pyysin ratsukkoa näyttämään ensin puolipiruetin, hieman passagea ja tämän jälkeen täyden piruetin. Ratsastaja hukkasi jossain vaiheessa ohjastuntuman ja siksi jouduimme uusimaan harjoituksen, joka toisella kertaa sujuikin kiitettävästi. Tästä jatkoimmekin sujuvasti siksak-sulkutaivutuksiin ja piaffeen enkä löytänyt ratsukon yhteispelistä juuri mitään huomautettavaa. Hieman voisitte vielä treenata itsenäisesti ratsastajan istuntaa, välillä kun näytti hieman tasapainottomalta. Lopussa kokeilimme vielä laukanvaihtoja jokaisella askeleella, jotka sujuivatkin kuin tanssi. Loppukäyntien aikana annoin ratsastajalle palautteen tunnista. Kiitos ja hei!

Kouluvalmennus, valmentaja Sabina
Niili näytti komealta ravatessaan kentällä kauniissa muodossa. Tervehdin ratsastajaa ja kehotin ottamaan heti paremman tuntuman jotta pääsisimme aloittamaan tehotreenin. Heti alkuun ratsukko sai tehtäväkseen sulkutaivutukset, ensin käynnissä ja sitten ravissa. Kun nämä sujuivat hyvin, kokeiltiin samaa laukassa. Ori vietti hieman liikaa oikealle, mikä korjaantui nopeasti ratsastajan otettua paremman ohjastuntuman. Toisena harjoituksena annoin siirtymiset, ensimmäisenä peruutuksesta laukkaan ja laukasta pysähdykseen. Ori kulki hienosti ja kuunteli ratsastajansa pienimmätkin avut mukisematta. Jatkoimme harjoituksia piaffella, joka sujui ratsukolta kuin tanssi ja he kaipasivat selvästi hieman haastavampaa tehtävää. Kehotin heitä tekemään kirjainten välin passagea ja seuraavan piaffea, jonka jälkeen siirtyminen vastalaukkaan ja vastakkaisella kirjaimella laukanvaihdot askeleelta. Toistimme harjoituksen vielä toisen kerran ja olimme ratsastajan kanssa tyytyväisiä heidän suoritukseensa. Annoin hieman palautetta ratsastajan pohkeista, jotka ajoittain seikkailivat omilla teillään. Loppuveryttelynä he tekivät vielä avotaivutuksia ravissa sekä lisättyä käyntiä.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittaja Frida
Päätimme tänään lähteä Emmin kanssa maastoilemaan. Minä tulin Leolla ja Emmi otti ratsukseen Tonin. Yhdessä kohtaa molemmat ori pelästyivät jotakin mutta siitä selvittiin pienellä sivuloikalla. Pääsimme kotipihaan ehjin nahoin ja molemmat hevosetkin nauttivat selvästi. Todella onnisunut ja ihana reissu siis!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittaja Frida
Tänään pyysin Rebekkaa hieman hyppäämään Leolla. Ori aivan innostui kun he saapuivat kentälle ja se näki esteet. Pari hyppäsi vain pieniä esteitä vähän mielenvirkistykseksi. Tunti sujui kaikenkaikkiaan mallikkaasti lukuun ottamatta pientä sähellystä, onhan Leo pääasiassa vain kouluhevonen. Rebekka ja minä olimme kuitenkin tyytyväisiä ja lopuksi he kävivät maastossa tekemässä pienen lenkin.

Päiväkirjamerkintä, kirjoittaja Frida
Ilmoitin orin KRJ:n laatuarvosteluun ja nyt odotetaan jännityksellä tuloksia! Vähän laskeskelin että meillä olisi mahdollisuuksia I-palkintoon. Jos sitä ei tule niin pakko myöntää että kyllä pettyneitä ollaan. Toivotaan siis että ori käyttytyy mallikkaasti. Elokuussa siis nokka kohti laatiksia!

Kilpailukalenteri

sijoituksia 70kpl
28.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
07.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
06.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
08.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
29.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
30.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
20.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
27.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
29.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
30.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
08.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
13.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
23.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/35
27.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/31
06.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/23
01.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/39
22.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
24.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
14.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
28.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
29.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
16.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/22
14.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
15.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 8/116
30.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
06.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/60
04.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
29.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
08.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
12.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
25.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
14.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
16.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
18.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
14.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 9/100
20.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
26.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
29.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
21.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
24.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
20.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
29.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
31.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
01.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
02.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
18.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 9/100
19.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/100
03.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
04.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
05.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
06.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
12.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
16.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
16.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
17.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
16.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
01.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/60
10.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
14.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/100
28.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
29.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
03.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
03.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
05.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
27.02.2012 - kutsu - KRJ CUP - GP - 8/153
25.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
10.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/55
25.04.2012 - kutsu - KRJ CUP - IntII - 5/203
20.07.2012 - kutsu - KRJ CUP - IntII - 11/135
30.04.2013 - kutsu - KRJ CUP - IntII - 13/212
28.06.2011 - kutsu - NJ - puoliveriset orit - 1/14, MVA-SERT

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!