Crimson Craw, kuollut 23.09.2015

               
© Tomasz Siergeij
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Virallinen nimi: Crimson Craw, "Kimi" Syntynyt: 02.03.2011 (21v.) 3v 02.07.2011
Rek.nro: VH12-031-0186 Rotu & sukupuoli: Suomalainenpuoliverinen & Ori
Säkäkorkeus: 167cm Väritys: Punaruunikko
Kasvattaja: Crawford Omistaja: Frida VRL-05826, Faconde
Painotuslaji: Esteratsastus Koulutustaso: ko:HeA, re:140cm

Meriitit

Palkittu joulukuun SPL tilaisuudessa SPL-III palkinnolla pistein 16+15+10+10+19+02=72p.
Palkittu huhtikuun ERJ tilaisuudessa ERJ-II palkinnolla pistein 6+51+25+14,2+8=104,2p.
Palkittu kesäkuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 30(17+13)-29(17+12)-17-13-4=93p.

Luonnekuvaus

Hei, olen Crimson Craw, tutummin Kimi.
Olen aikamoinen rakkarihevonen. Oikuttelen, vähän kiukuttelen ja riekunkin vielä. Hoitajaa on kiva toisinaan vähän näykkiä tai sihdata takajalalla, tosin toisinaan säikähdän sitä pientä raivoavaa rääpälettä. Toisinaan kumminkin uskallan pistää lisää hanttiin, ja jälleen minua ketuttaa, kun se samainen rääpäle saa sen kuuluisan viimeisen sanan. Kuitenkin tuo rääpäle, no okei, rakas hoitajani, on ihana ihminen. Se harjailee minua, ruokkii minut ja vie ulos sekä kehittelee aktiiviteettia, joka toisinaan on hieman kammoksuttavaa. Kuten satulointi oli ensimmäisillä kerroilla.. hyi olkoon. Nykyisin kuitenkin olen jo melko tottunut satulaan selässäni ja kiristettävään satulavyöhön. Kuten jo kerroinkin hoitajani harjaavan minut joka päivä, kerron vielä että ajoittain jopa nautin kovasti kunnon harjauksesta. En ole hirveän ihmisrakas tai seurankipeä hevonen, mutta tulen toimeen kaikkien ihmisten kanssa.

Muille hevosille egoilen aina kun niitä on näkyvissä. Olen aina, omasta mielestäni, se tallin kingi. Usein ne isommat ja vanhemmat tallin kingit kovistelevat vieläkin uskottavammin kuin minä, joten koen parhaakseni olla hiljaa. Kyllä minusta joskus vielä tulee se kaikkien kunnioittama kovis, mutta mennään nyt ensialkuun näin.

Rakastan pitkiä kävelylenkkejä narun päässä. Usein hoitajani vie minut tallin metsäpoluille kävelemään. Siellä kuulemma totun erilaisiin ympäristöihin, ja on ihan mukava olla ilman muita hevosia välillä. Ei tarvitse aina leikkiä isoa pahaa poikaa. Olen saanut kehuja, kuinka hyvin käyttäydyn taluttaessa. Kaikki ovat luonteeni puolesta luullut, että narun päässä vain hypin pystyyn ja kauhon etusillani. Okei, teen sitäkin, mutta vain muiden läsnäollessa. Itseasiassa olen toisinaan hyvin rauhallinenkin ja alennun jopa kerjäämään rapsutuksia ja ahnehtimaan namupaloja.

Ratsastaessa kuumun helposti ja olen aika (lue: tosi) villi. Tykkään vähän loikkia sinne sun tänne ja riepotella ratsastajaa siinä toivossa, että se mahdollisesti putoaisi. En tee tätä kumminkaan ilkeyttäni, vaan koska se on äärettömän hauskaa. Minulla on aina niin paljon energiaa ja johonkin se loppumaton energia on pakko tuhlata. Omistajani koittaa silloin tällöin taivuttaa minut jonkinmoisiin koulukiekuroihin. Kyllähän minä ne osaan, mutta en minä niitä malta. Silloin esittelen itse muokkaamia levade hyppyjä ja askellajia nimeltä lisätty pukkilaukka, ynnä muuta sen sellaista. Saatan myös kuvitella mörköjä ympäri kenttää, jolloin ratsastajallani viimeistään menee hermot.

Toisinaan maltan keskittyä ja teen mitä pyydetään, ja tämä toisinaan tapahtuu laukkapuomien äärellä ja pienten ristikkojen seassa. Esteet ovat ehdoton intohimoni ja kuumun niille aivan älyttömästi. Rakastan hyppiä niiden yli, ja mitä enemmän korkeutta lisätään, sen parempi. Tykkään testailla omia rajojani ja kokeilla kuinka korkealle pystyn hypätä. Esteradoilla mennäänkin kovaa ja korkealta, sanoi ratsastaja mitä sanoi. Silloin sentään en harrasta mitään erityisiä rodeoloikkia. Antaa sen rääpäleen joskus roikkua kyydissä. Olen aika rohkea hyppääjä, en kyttäile erikoisesteitä enkä muutenkaan kieltele, saatika ota nokkiin ratsastajan virheistä.

Kuitenkin osaan käyttäytyä halutessani. Minua on usein otettu mukaan kilpailuihinkin ihan vain katselemaan sitä ympäristöä ja hälinää, jotta tottuisin siihen jo nuoressa iässä. Omistajani vähän kuumotteli ensimmäisellä kerralla, miten käyttäytyisin kilpailupaikalla, mutta mielestäni siellä ei ollut mitään pelottavaa. Olin täysin rentona ja tutkiskelin ympäristöä. En edes isotellut muille hevosille, en kokenut sen olevan tarpeen siellä. Kengittäjäkin on käynyt katselemassa kavioitani niin kauan kuin muistan, enkä ole ikinä pelännyt häntä. Toisaalta, kengittäjä on niin iso mies, etten uskalla myöskään pelleillä hänen nähden.

Olen siis pohjimmiltani ehkäpä hieman nöyrä ja mamman mussukka, mutta minulla on usein vähän roolia päällä. Johtuneeko se sitten nuoresta iästäni, en tiedä. Silti olen perusluonteeltani todella vilkas ja energinen, ja vieläpä aika rohkeakin. Odottakaapa vain, tiedän minun olevan tulevaisuudessa melkoinen rusettihai, sen verran olen hyvä loikkimaan ilman esteitäkin!

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Inertia Creeps
koVaB, re150cm, sk.164cm, km
ii. Myth Takes evm
koHeA, re160cm, sk.166cm, rt
iii. Funky Monks evm
koVaA, re130cm, sk.173cm, rt
iie. The Promise evm
koHeA, re160cm, sk.171cm, rt
ie. Fatima evm
koVaB, re140cm, sk.165cm, km
iei. Get Down evm
koHeA, re150cm, sk.169cm, rt
iee. Love Hater evm
koHeB, re160cm, sk.167cm, km
e. Hit and Run
koVaB, re140cm, sk.170cm, rn
ei. Primeval evm
koHeA, re160cm, sk.167cm, rt
eii. Psycho Cop evm
koHeA, re150cm, sk.166cm, rt
eie. Crawlspace evm
koHeB, re160cm, sk.165cm, rn
ee. Hold the Ice evm
koHeA, re140cm, sk.170cm, rn
eei. Why So Serious evm
koHeB, re160cm, sk.167cm, rt
eee. Ioanna evm
koHeA, re140cm, sk.169cm, rn

II. Myth Takes eli Take, oli 166cm korkuinen, itsepäine ori. Rautiaan ulkomuodon omaava ori oli lahjakas hyppääjä, ja usea varsa on perinytkin orin lahjat, muttä myös varmasti luonteensa. Yhden ihmisen hevonen, eikä antanut ihmisten hössöttää selässään taikka muutenkaan ympärillään.
IE. Fatima oli upea kimo tamma. Lempeän luonteen omaava 165cm korkuinen tamma oli lahjakas hyppääjä, mutta myös upea kouluratsu. Moni ihminen oppi ratsastamaan tamman avulla, oli tamma niin kiltti ja kärsivällinen. Kapasiteettinsa avulla tamma yltyi GP tason ratsastukseen sekä hyppäämään 140cm ratana.

E. Hit And Run, tutummin Ana, on 170cm kokoinen ruunikko tamma. Ana on todella kuulainen sekä kiltti tamma. Ana kilpailee nyt 140cm ratana, ja onkin saanut useita sijoituksia. Ana on kaikkien kaveri, eikä mikään pompottelija. Sopii varmasti jokaiselle ratsastajalle.
EI. Kimin emänisä Primeval oli rautias Suomessa syntynyt holsteinori. Säkäkorkeutta orilta löytyi 167cm verran ja jokaisen sentin edestä komeata ulkomuotoa. Primeval oli kuitenkin luonteeltaan hyvin haastava ja kerkesikin nuoresta iästään huolimatta vaihtamaan omistajaa useampaan otteeseen. Viimeisen omistaja löysi kuitenkin Primevalin parhaat puolet ja onnistui kaivamaan esiin varsinaisen suoriutujan. Pari kilpailikin kovan työnteon jälkeen kansallisen tason kenttäratsastuskilpailuissa hyvällä menestyksellä. Valitettavasti orin ikävä näkyi kuitenkin toisinaan myös radalla, ja yksi kerta jäi sitten orin viimeiseksi. Ratsukko menetti tasapainonsa ja ori jouduttiin lopettamaan paikan päällä. Traaginen tapaturma on kuitenkin nostattanut orin harvojen jälkeläisten arvoa, ja ne jotka vielä olivat myymättä menivät kuin kuumille kiville sen jälkeen. Primevalin jälkeläiset menestyvät edelleen upeasti niin kenttä- kuin esteratsastuksen parissa, kantaen isäorin huippugeenejä eteenpäin.
EmänIsänisä Psycho Cop tuotiin Ruotsista Suomeen kolmen vuoden iässä, lupaavana tulevaisuuden jalostusorina. Rautiaalla holsteinerilla oli tarkoitus myös kilpailla kenttäratsastuksen parissa, mutta valitettavasti sen yhteistyökyvytön ja kova luonne tuli uran tielle. 166cm korkuinen ori toimi pari vuotta aktiivisessa jalostuskäytössä, kunnes tammanomistajat tajusivat ettei sillä ollut paljoa annettavaa komean ulkokuorensa lisäksi. Cop ruunattiin seitsemän vuoden iässä eikä siitä olla sittemmin kuultu juuri mitään.
Emänisänemä Crawlspace oli veikeäluonteinen ruunikko holsteintamma. Säkäkorkeutta tammalta löytyi 165cm verran, joka oli juuri sopivasti ratsastuskoulun kehittyneemmille ratsastajille. Crawlspace ei antanut mitään ilmaiseksi ja keksi kaikenlaisia jekkuja ratsastajilleen, mutta silti se oli aina yksi tallin suurimmista suosikeista. Tamma kilpaili monipuolisesti eri lajeissa jopa aluetason kilpailuissa. Jonkun mielestä tämä olisi voinut olla kykyjen tuhlaamista, sillä tulihan tamma hienosta suvusta, mutta Crawlspace ainakin vaikutti oikein tyytyväiseltä elämäänsä.
Kimin emänemä Hold the Ice on vielä parhaassa kilpaiässä oleva ruunikko estepainotteinen suomalainen puoliverinen. Ice kilpailee aktiivisesti kansallisen tason esteradoilla 160cm radoilla ja on osallistunut viisi kertaa Suomenmestaruuksiin. Icen omistaja on nuori ja lupaava naisratsastaja, joka on listannut tavoitteidensa joukkoon Maailmanmestaruuskisat. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä parivaljakon tulevaisuus pitää sisällään. Luonteeltaan tamma on rohkea ja yhteistyönhaluinen, lisäksi monet ovat myös mieltäneet sen kovin positiiviseksi. Se ei turhia kiukuttele vaan tekee parhaansa olosuhteista huolimatta. Icellä ei ole vielä muita jälkeläisiä Hitin ohella, mutta niitä on varmasti odotettavissa lisää, kunhan tamman omistaja malttaa jättää sen hetkeksi kilpavapaalle. Kysyntää jälkeläisilel varmasti riittäisi, Hittikin nimittäin myytiin kansainvälisten kanavien kautta ja kiinnostusta olisi ollut Amerikkaa myöten, mutta tammavarsa sai kuitenkin kodin koto-Suomesta.
Emänemänisä Why So Serious syntyi Suomessa, vaikka sen emä oltiinkin siemennetty jo Saksassa. Emän mahassa oleva varsa kuului kuitenkin kauppahintaan, kun emä ostettiin Suomeen tekemään siitostamman uraa. Rautias Why So Serious myytiin heti vieroituksen jälkeen halvalla harrastajalle, jonka oli määrä ruunata ori heti kun mahdollista. Orista kehkeytyi kuitenkin varsinainen yllättäjä ja loppu on historiaa. Reipasluonteinen 167cm korkuinen ori kilpaili 19-vuotiaaksi asti kansallisilla kilpakentillä esteratsastuksen parissa ja on jättänyt jälkeensä kymmeniä jälkeläisiä
Emänemänemä Ioanna on hyvin tavallinen ruunivoikko suomalainen puoliverinen, jolla on säkäkorkeutta 169cm verran. Tamma on yksityisomistuksessa ja nyttemmin jo eläkepäivillä, mutta asui melkein kymmenen vuotta hevosopiston tiloissa vuokralla sen omistajan työskennellessä hevosalan opettajana. Ioannan kanssa kilpailtiin este- ja kouluratsastuksen parissa mukavalla menestyksellä, mutta kansallisen tason ratsua siitä ei koskaan tullut. Toisinaan se sai toimia myös opetusratsuna opistolla, mutta enimmäkseen se oli omistajansa vapaa-ajanhevonen. Ioanna synnytti neljä jälkeläistä, joista vain yksi on luonut uran kilparadoilla.
C: Jenniina ja Yogi

Syntynyt Varsan tiedot Emä Omistaja
18.06.2011 o. Jam Session F Lan Mahone RE om. Norpatar
20.02.2012 o. Outfoxed Solo ML Neda om. Joe
30.08.2012 t. Amaya Dai Ley Aimi Dai HWK om. Callanley
30.09.2012 t. Carmine Lumos Rosyln Lyne om. Stall Lumos
30.09.2012 t. Swollen Flash RSE Alegre's Once Bored Again om. Tiikeri
27.11.2012 t. Grim Bethney Bavaria Solo om. Soneü
24.12.2012 o. Sentimental BER ML See ya om. Narie
26.03.2014 o. Ultimate Ironhide RHK Sunday om. Tea
12.08.2011 t. BVO Auburn TR Carneval Candy om. Heikku
19.05.2014 t. Sahne Chaos Oldsfell's Ciryanna om. Cirus
18.10.2014 t. Crimson Sunset VAL Manhattan Beach VAL om. Taciturn
05.03.2015 o. le Rêve Camouflage Shamrock Lady Kern om. Piste
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Estealmennus, valmentajana Julianne
Frida ja Kimi astelivat pitkin ohjin kentälle. Sää suosi meitä tänään auringon paistaessa taivaalta, mutta silti viilentävä tuulenvire osui sopivasti kentälle. Kimi oli heti alusta asti valppaan ja reippaan oloinen, lämpimästä säästä huolimatta. Frida kertoi lämmitelleensä Kimiä jo hieman valmiiksi, joten aloitimme kiertämällä muutaman kierroksen kevyttä ravia ja sen jälkeen edessä oli jumppasarjat. Kimi suoritti nämä helpohkot sarjat varsin tyylikkäästi ja leikiten molempiin suuntiin. Nostimme hieman vaikeustasoa ja siirryimme laukkaan, jolloin vasempaan kierrokseen oli Kimille hieman hankala löytää oikeanlaista askelta, joka sopisi sarjaan. Sekin kuitenkin löytyi ja reippaan alun jälkeen ratsukko sai hetken hengähtää, kun minä aloin koota heille paria estettä. Aloitimme 90cm korkealla pystyllä ja tarkkailimme erityisesti lähestymistä, sillä Kimilla alkoi hieman jo kierrokset nousemaan. Lopulta otimme mukaan puomin enne estettä, jolloin Kimi kuunteli huomattavasti paremmin. Lopuksi rakensimme puomista ja pystystä noin metrin korkuisen sarjan, joka alun pienten kämmähdysten jälkeen sujui lopulta oikein mallikkaasti. Kimi ja Frida olivat molemmat varmasti kuumissaan valmennuksen jälkeen, mutta puhtia riitti silti loppuun asti. Loppuverryttelyinä rauhallinen kävely lähimaastossa.

Estevalmennus, valmentajana Stina
Ratsukko oli lämmitelly valmiiksi ja kentälle oli rakennettu pieni esterata, johon sisältyi jumppasarja, kaksi pystyä, okseri ja trippeli. Jokaisen korkeus oli laitettu noin metriin. Laskin yhden pystyn 70cm ja aloitimme hyppäämällä sitä yksittäin, molemmista suunnista. Lähestymisiä tultiin niin suoraan, kuin vinostikkin. Ponnistuspuomi piti olla nyt mukana. Nostin aina parin hypyn jälkeen estettä parilal reijällä, kunnes kokreus oli 140cm. Pieni kävely hetki tähän väliin ja hypätään muutama este peräkkäin. Ensin pysty, joka on metrissä. Seuraavaksi okseri joka on 110cm, pysty 140cm ja trippeli 110cm. Ratsukko lähestyy reippaassa tempossa ensimmäistä estettä, rytmi vähän vaihteleva. Etenkin juuri ennen estettä tahtoo tulla monta pientä askelta. Pohkeet tasaisesti kiinni ja tasianen tunutma, sekä tarvittaessa pienet pohkeet, jotta vältyttäisiin näiltä pieniltä ylimääräisiltä askelilta. Ratsukko suoriutui hyvin. Korotetaan kaikki esteet noin 130cm. Otetaan esteet samassa järjestyksessä uudelleen ja nyt heti alusta alkaen muistetaan välttää näitä ylimääräisiä askeleita. Rohkea, reipas ja suora lähestyminen niin menee nätisti. ALku meni esteillä hyvin, mutta loppua kohden ratsastajan keskittyminen tahtoi herpaantua eikä hän antanut enään nii selkeitä apuja. Uudestaan! Parempi uusinta kierros niin voidaan korottaa esteitä. Nyt oli nopea ja puhdas rata. Korotan muut esteen 140cm paitsi jätän trippelin vielä 130cm, kun siinä joutuu kumminkin venyttämään aika paljon hyppyä eteenpäin. Ensimmäinen radan ylitys tällä korkeudella sujui ongelmitta, joten lopetamme tänään tähän. Hevoselle ja ratsastajalle jää positiivinen mieli valmennuksesta.

Estevalmennus, valmentaja Tierra
Saapuessani paikalle olitte jo hieman lämmitelleet. Kimi hieman venkoili ja jouduit tekemään töitä jotta ori keskittyisi apuihin. Olisko ollut nuorella huono päivä. Aluksi tein vain muutaman pienehkön radan joilla harjoiteltiin. Kimi kun ilmeisesti on vasta aloittanut esteet ja vaikka hyppääkin korkeita, on tekniikka vielä hieman hukassa. Tämän näki ensimmäisistä hypyistä asti ja siitäpä löytyi työnsarkaa koko valmennukseksi. Esteitä ei nostettu kovin korkeiksi, keskityttiin vain oikean temmon ja tien löytämiseen. Kimi tuntui kuumuvan turhan paljon heti kun esteitä oli useampi peräkkäin joten tehtiin harjoituksia joilla rahoitettiin sen menoa. Huomaa että kyse on nuoresta orista joka ei olisi ihan jaksanut keskittyä loppuun asti. Siksi otettiinkin lopussa vielä muutama helppo rata ja Kimi suoritti ne hienosti. Orissa on ainesta, kunhan vain saa varmuutta ja kokemusta lisää.

Päiväkirjamerkintä, ratsastaja Laura M.
Fridan kiireisen päivän liikutettava nro 3. Kimi oli tarhassa kun tuli sen liikuttamisen vuoro. Kävin pyydystämässä orin tarhasta ja talutin sen talliin huollettavaksi. Harjailin Kimin rauhassa ja mietin samalla mitä tekisin sen kanssa. Päädyin lähtemään rauhalliselle käyntilenkille maastoon ilman satulaa vaikka tiesin sen ehkä olevan hieman uhkarohkeaa näin nuorella hevosella. Kimi kuitenkin vakuutti minut käyttäytymällä asiallisesti hoitotoimissa, ja ainahan voisin taluttaa orin takaisin ja työskennellä kentällä jos maastossa meno kauhistuttaa. Ideasta innostuneena pistin orille suitset päähän ja pyysin erästä tallityttöä punttaamaan minut Kimin selkään. Ohjasin reippaan orin kohti maastopolkua jossa annoin sen hieman ravailla koska käytös oli asiallista. Muutaman pienen testailu pukin sain mutta peruuttamalla päästiin taas ymmärrykseen siitä kumpi määrää. Noin puolen tunnin lenkin jälkeen palasimme takaisin tallille jossa loimitin Kimin ja vein sen tarhaan jatkamaan operaatio heinäkasan tuhoamista.

Estevalmennus, valmentajana Frango
Päivä oli sateinen ja tuulinen joten olimme sisällä maneesissa. Käskin teidän lämmitellä volteilla, päätyympyröillä ja kokorataleikkaalla. Saitte ravata muutaman kierroksen. Kimi vei sinua muutaman kerran ihan hyvää tahtia mutta kun sait ohjat, se lopetti ja taas sinä olit se pomo. Kun olitte ravanneet saitte taas kävellä hetken. Minä laitoin pystyyn muutaman esteen. Käskin teidän vaihtaa suuntaa ja kerätä ohjat. Ravasitte nyt päätyympyrällä. Kimi oli sitä mieltä ettei halunnut tehdä muuta kuin hypätä. Aina pitkälle sivulle tultua se yritti änkeä kovaa vauhti kohti esteitä. Sanoin että ratsastajan pitäisi tehdä enemmän puolipidätteitä ja keskittyä myös hevosen tekoihin. Kun ympyrät meni hyvin, saitte lähteä kohti ensimmäistä estettä. Se oli 120cm korkea, tasainen este. Kimi yllätti minut että ratsastajan. Se lähti ihan hienosti kohti estettä, mutta muutamaa metriä ennen se hiljensi vauhtia ja hyppäsi miltei paikallaan esteen yli. Sinä olit melkein tippua mutta pysyit silti selässä. Muutaman kerran hyppäsimme uudestaan tuon ja joka kerta vain parani. Minusta oli aika hypätä vähän korkeampaa, 135 senttistä koetimme ja sekin meni ihan hyvin. Seuraavalla kerralla kun hyppäätte, katso ettei Kimi ota ohjia!

Estevalmennus, valmentaja Viiwy
Olittekin tehneet oma-aloitteisesti alkulämmittelyt, joten pääsin heti väsäämään teille rataa. Kimi on komea nuori ori, jossa oli selvästi potentiaalia. Tein radan, johon kuului 6 estettä korkeuksina 80cm- 130cm. Esteet asettelin niin, että ne on helposti hypättävissä sekä erikseen, että ratana. Aloitimme pienestä esteestä, joka oli rakennettu pitkälle sivulle 100 cm korkean pystyn perään. Koska olitte jo laukanneetkin aluksi, pyysin teitä nostamaan laukan ja laukkaamaan molempien esteiden ohi. Sen jälkeen käänsit Kimin suurele voltille ja ohjasit sen hyppäämään 80cm korkean esteen. Ole tarkempi ratsastus linjojen kanssa. Ota mahdollisimman suora linja esteelle ja tähtää keskelle. Kimi tahtoi olla vähän energinen ja pomppi esteet jälkeen sinne tänne. Muista istua esteen jälkeen satulaan ja pitää tuntuma, jottei Kimi lähde vetämään pitkin kenttää. Seuraavaksi tein samanlaisen voltin, mutta menitte molemmat esteet. Muistit ohjeeni ja nyt Kimi pysyikin täysin hallinassasi molempien esteiden jälkeen. Neuvoin sinulle miten rata mennään ja lähditte hyppäämään ensimmäistä estettä Kimin kanssa. Koska hevonen on nuori, hyvä kun kehuit jokaisen esteen jälkeen, mutta muista edelleen ohjata jo edelliseltä esteeltä, minne seuraavaksi olette menossa, muuten Kimi päättää reitin. Suorititte myös isommat esteet hienosti, vaikka muutaman kerran Kimi lähtikin omille teilleen. Paljon harjoitusta radoilla, niin teistä tulee tähtiä!

Päiväkirjamerkintä, kirjoittaja Frida
Kylläpä on pitänyt kiirettä! Olemme Kimin kanssa treenanneet kovasti ja se on näköjään tuottanut tulosta, sillä olimme orin kanssa viidensiä DST:ssä järjestetyssä ERJ:n CUPissa. Onhan meillä tokikin paljon sijoituksia muistakin kisoista mutta tämä on meidän ensimmäinen CUP sijoitus. Meidän luokkaamme osallistui melkein kaksisataa muutakin joten olen erittäin tyytyväinen! Kimillä on nyt ihan tarpeeksi sijoituksia esteiltä joten se saa siirtyä viettämään rauhallisempaa elämää ja pois kisakentiltä. Orilla on muutenkin oikeastaan saavutettu jo kaikki mitä olen suunnitellutkin; sillä on kasa varsoja ja palkinto ERJ:n laatiksesta! Näin ollen tulevaisuudessa käymme vielä pyörähtämässä YLA:ssa ja sen jälkeen ori saakin siirtyä kokonaan eläkkeelle.

Estevalmennus, valmentaja

Kilpailukalenteri

Sijoituksia 64kpl
28.07.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/30
20.07.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/50
03.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/30
06.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/30
06.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/30
10.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/30
11.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/30
27.07.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/32
31.07.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/31
02.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 6/60
13.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/30
15.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/30
17.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/30
01.08.2010 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/40
06.08.2010 - kutsu - ERJ - 140cm - 6/40
08.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/28
08.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/30
09.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/37
26.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/30
23.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 7/50
21.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/60
24.08.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/60
25.09.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 6/44
14.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 7/60
25.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/50
29.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/50
05.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 6/50
27.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/40
02.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/50
28.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/30
03.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/40
03.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/40
07.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/40
08.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/40
29.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/30
30.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/30
31.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/30
16.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/30
18.10.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/30
04.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/30
17.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 7/50
20.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 7/50
18.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/40
18.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 6/40
14.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/40
15.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/40
15.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/40
28.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/30
24.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/60
25.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 7/50
20.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/50
23.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 7/50
28.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/50
01.12.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 6/50
26.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/48
22.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/41
01.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 1/17
02.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 4/17
04.11.2011 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/17
24.01.2012 - kutsu - ERJ - 140cm - 3/40
21.01.2012 - kutsu - ERJ - 140cm - 9/91
30.01.2012 - kutsu - ERJ - 140cm - 5/50
01.02.2012 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/50
06.02.2012 - kutsu - ERJ - 140cm - 2/62
29.02.2012 - kutsu - ERJ - 140cm - 7/50
30.09.2012 - kutsu - ERJ CUP - 130cm - 5/166

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!