Stock's Juliana, kuollut 05.01.2015

           
© Jordan Stables

Virallinen nimi: Stock's Juliana, "Juli" Syntynyt: 20.11.2010 (15v.) 4v 20.03.2011
Rek.nro: VH12-031-0194 Rotu & sukupuoli: Suomalainenpuoliverinen & Tamma
Säkäkorkeus: 161cm Väritys: Tummanruunikko
Maahantuoja: Shylttis Omistaja: Frida, Faconde
Painotuslaji: Kouluratsastus Koulutustaso: ko:GP, re:80cm

Meriitit

Palkittu syyskuun KRJ tilaisuudessa KRJ-II palkinnolla pistein 20(6+7+7)-41-17-10-5,5=93,5p.
Palkittu huhtikuun SPL tilaisuudessa SPL-II palkinnolla pistein 15-18-10-20-20-02=87p.
Palkittu huhtikuun YLA tilaisuudessa YLA2 palkinnolla pistein 22(17+5)-33(21+12)-17-14-4=90p.

Luonnekuvaus

Juli on oikein kiltti ja osaava tamma. Innokkuutta ja yhteistyöhalukkuutta ei tältä punaruunikolta puutu, ja sen kanssa on aina ilo työskennellä ja siksi se onkin monen ratsastajan suosikkihevonen. Toki tälläkin tammalla on joskus hieman huonompia päiviä, jolloin mikään ei tunnu sujuvan. Sosiaalista Julia voi hoitaa ihminen kuin ihminen, sillä tamma on tyyni ja rauhallinen eikä vierasta pienimpiäkään lapsia. Taluttaessa Juli seuraa kiltisti perässä ja harvemmin säheltää omiaan. Juli on ruoalle perso, ja tätä kannattaakin käyttää hyväksi traileriin vietäessä tai kesäisin laitumelta hakiessa, sillä tamma ei millään malttaisi lähteä sisään.

Hoitaessa tamma seisoo kiltisti paikallaan nauttien harjauksesta ja rapsutuksista. Joskus etsiskellessään herkkuja hoitajan taskusta saattaa vahingossa hieman näykkäistä hihaa kylkeä, mutta tämän voi estää napakalla kiellolla. Mahan alta Juli on hieman herkkä, ja sieltä kannattaakin varovaisemmin harjailla. Kaviot Juli nostaa kiltisti ja kevyesti pitäen ne ylhäällä itse. Satulan laitto ei mieluisinta ole, ja Juli saattaakin hieman luimistella ja uhkailla, muttei koskaan tee mitään sen pahempaa. Kuolaimet tamma ottaa kiltisti suuhunsa eikä nostele päätään normaalia korkeammalle.

Mikään automaatti Juli ei kuitenkaan ole, ja se tarvitsee selvät ja määrätietoiset avut. Päättäväinen ratsastaja saa tammasta esiin sen parhaimmat puolet ja sen liikkeet ovat silloin ilmavia ja näyttäviä. Vaikea hevonen ei Juli kuitenkaan ole ja pienemmätkin ratsastajat voivat tämän ratsun selkään laittaa. Pohkeita tulee kuitenkin käyttää varovasti ja ohjia ei saa nykiä, tamma on nimittäin herkkä kyljistään ja suustaan. Kouluratsastus on mieluisaa Julille ja tamma tekeekin parhaansa koulutunneilla. Esteetkin ylitetään, vaikka ei ihan niin tyylikkäästi kuin pitäisi. Maastossa oiva ja reipas ratsu, vaikkakin saattaa säikkyä hieman kuorma-autoja ja ukkosella maastoilua kannattaa välttää.

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Dommarbyevm
ko, recm, sk.cm,
ii. Caplaticet Elmerevm
ko, recm, sk.cm,
iii. Stock's Jonathanevm
ko, recm, sk.cm,
iie. Zilversterevm
ko, recm, sk.cm,
ie. Hew's Dandeliaevm
ko, recm, sk.cm,
iei. Gromserlls Poeuwevm
ko, recm, sk.cm,
iee. Feys Catwinevm
ko, recm, sk.cm,
e. Elwyihts Crystaliaevm
ko, recm, sk.cm,
ei. Provscallevm
ko, recm, sk.cm,
eii. Grohemia Qwestri evm
ko, recm, sk.cm,
eie. Locadalls Frestia evm
ko, recm, sk.cm,
ee. Farsymnithiaevm
ko, recm, sk.cm,
eei. Doudlassevm
ko, recm, sk.cm,
eee. Emms Tirtinn evm
ko, recm, sk.cm,

Isä Dommarby on 165cm korkea, punaruunikko suomalainen puoliverinen-ori joka kilpaili aina eläkeikään saakka erittäin menestyksekkäästi omassa painotuslajissaan kouluratsastuksessa. Tämä herra sijoittui lähes kaikissa kilpailuissa joihin osallistui kisa-aikanaan ja senpä vuoksi Dommarbyn nimi tunnetaankin laajalti kouluratsastuspiireissä aina ulkomaillakin saakka. Nykyisin ori kumminkin viettää hyvin ansaittuja eläkepäiviään ja toimii samalla täysipäiväisenä siitoshevosena. Kysyntää jalostukseen löytyykin todella paljon sillä tämä herra on kantakirjattu ensimäisellä palkinnolla, sekä palkittu kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa toisella palkinnolla. Tällä hetkellä jälkeläisiä on yhteensä kolmekymmentäkaksi kappaletta ja vain aika näyttää, syntyykö jälkeläisiä lisääkin.
Isänemä Hew's Dandelia oli 167cm korkea, punaruunikko ruotsalainen puoliverinen-tamma joka syntyi ja eli elämänsä ensimäiset neljä vuotta Ruotsissa, mutta myytiin sitten Suomeen kouluratsuksi kilpailukäyttöön. Menestys olikin erittäin hyvää ja tamman kasvattaja olikin todella ylpeä kasvatistaan ja tahtoi jopa yhden varsan itselleen jatkamaan Hew's Dandelian sukua. Yhteensä tamma saikin jälkeläisiä viisi kappaletta jotka kaikki pärjäsivät erittäin hyvin emänsä lajissa ja jatkoivat sukuaan kunnialla.
Isänemänisä Gromserlls Poeuw oli 165cm korkea, punarautias, koulupainotteinen ruotsalainen puoliverinen-ori joka toimi hämmästyttävän hyvin kouluratsuna, vaikka olikin luonteeltaan kiukkuisin ja hankalin hevonen mitä monikaan oli tavannut. Jollain kummallisella tavalla orin omistaja sai ratsunsa kumminkin toimimaan yllättävän hyvin kisakentillä, sekä kotioloissa. Hankalan luonteensa vuoksi Gromserlls Poeuw ei ollut kumminkaan todellakaan haluttu jalostukseen ja siksi jälkeläisiä kertyikin vain yksi kappale.
Isänemänemä Feys Catwin oli 168cm korkea, ruunikko ruotsalainen puoliverinen-tamma joka painottui elämänsä aikana täysin kouluratsastukseen. Painotus tuntui olevan tälle tammalle juuri oikea, sillä sijoituksia ja voittoja kerääntyi todella nopeaan tahtiin vaikka tammaa ja sen omistajaa ei kovinkaan useissa kisoissa tavattukaan. Muutaman kerran tamman kanssa kokeiltiin myös valjakkoja kun Feys Catwin oli nuorempi, mutta koska se ei tuntunut ollenkaan oikealta lajilta jäi valjakko hyvin äkkiä pois harrastuslistalta. Jälkeläisiä tämä neiti sai kumminkin elämänsä aikana yhteensä kolme kappaletta, joista yksi painottui valjakkoajoon.
Isänisä Caplaticet Elmer oli 163cm korkea, ruunikko ruotsalainen puoliverinen-ori joka painottui kouluratsastukseen erittäin hyvällä menestyksellä jo nuoresta lähtien. Tämän orin menestyksekäs kisaura jatkuikin aina siihen saakka kunnes Caplaticet Elmer jäi eläkkeelle 19-vuoden iässä. Hyvän kisamenestyksensä lisäksi ori myös kantakirjattiin toisella palkinnolla, sekä palkittiin kotimaansa Ruotsin kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa ensimäisellä palkinnolla. Jälkeläisiäkin tälle herralle kertyi yhteensä huimat neljäkymmentäviisi kappaletta, joista lähes kaikki painottuivat isänsä tavoin kouluratsastukseen.
Isänisänemä Zilvester oli 164cm korkea, ruunikko ruotsalainen puoliverinen-tamma joka painottui täysin kenttäratsastukseen. Tämä neiti pärjäsikin omassa lajissaan erittäin hyvin ja kysyntää oli monen eri lajin puoliveristen jalostukseen ympäri Eurooppaa. Zilvester jäikin täysipäiväiseksi siitostammaksi jo 15-vuotiaana kun se oli kantakirjattu kolmannella palkinnolla ja palkittu kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelussa toisella palkinnolla. Jälkeläisiä tämä tamma saikin elämänsä aikana yhteensä neljä kappaletta, jotka kaikki pärjäsivät omissa lajeissaan.
Isänisänisä Stock's Jonathan oli 162cm korkea, ruunikko ruotsalainen puoliverinen-ori joka ei valitettavasti kerennyt saavuttamaan elämänsä aikana mitään muuta kuin yhden jälkeläisen nimiinsä. Ori nimittäin menehtyi jo 4-vuotiaana erittäin pahaksi äityneeseen kaviokuumeeseen jota ei saatu hoidettua yrityksistä huolimatta. Onneksi ori kerkesi saamaan kumminkin edes yhden jälkeläisen, jotta sen suku saatiin jatkumaan.

Emä Elwyihts Crystalia oli 160cm korkea, tummanruunikko suomalainen puoliverinen-tamma joka toimi omistajansa yleispainotteisena kisaratsuna sekä koulu-, että esteratsastuksessa. Menestystä tuli molemmista lajeista hyvin tasaisesti ja oikeastaan ei voinut sanoa, että kummassa lajissa tamma olisi pärjännyt paremmin vaan molemista lajeista kertyi hyvin taseisesti sijoituksia sekä voittoja. Tamma palkittiin kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa toisella palkinnolla, mutta esteratsastusjaoksen laatuarvosteluun tätä neitiä ei ikinä viitsitty viedä sillä yksi palkinto riitti omistajalle. Jälkeläisiä Elwyihts Crystalia kerkesi kumminkin saamaan elämänsä aikana yhteensä viisi kappaletta, joista suurin osa oli koulupainotteisia.
Emänisä Provscall oli 160cm korkea, musta, estepainotteinen suomalainen puoliverinen-ori jonka menestys omassa lajissaan oli hyvin vaihtelevaa ja siksi oria ei voikaan sanoa miksikään parhaimmaksi esteratsuksi. Tästä huolimatta orin omistaja oli tyytyväinen sijoitusten määrään ja piti omaa ratsuaan maailman parhaimpana hevosena. Minkäänlaisiin laatuarvosteluihin, eikä kantakirjauksiin tätä herraa ei ikinä raahattu koska omalla tavallaan Provscallin omistaja tiesi ettei kyseisistä tilaisuuksista heruisi kovinkaan kummoista menestystä.
Emänisänemä Locadalls Frestia oli 164cm korkea, musta suomalainen puoliverinen-tamma joka syntyi eräälle erittäin menestyneelle puoliveristen kasvattajalle Suomeen ja myös eli kasvattajallaan koko elämänsä. Kasvattaja tiesi nimittäin jo tamman ollessa varsa, että siitä tulisi jotain suurta ja niin tapahtuikin, sillä Locadalls Frestia oli yksi aikansa tunnetuimmista esteratsuista Suomessa. Erinomaisen sukunsa ja vielä paremman kisamenestyksensä ansiosta tammaa kyseltiin todella paljon puoliverijalostukseen ja kovan kysynnän vuoksi varsoja kerkesikin syntymään yhteensä seitsemän kappaletta ennen kuin tamma menehtyi vanhuuteen 28-vuotiaana.
Emänisänisä Grohemia Qwestri oli tummanruunikko, 160cm korkea suomalainen puoliverinen-ori joka painottui kouluratsastukseen. Mitenkään kauheasti orilla ei ikinä kilpailtu, mutta menestystä kertyi silti ihan kiitettävästi kisattuihin kisoihin nähden ja orin omistajakin oli ihan tyytyväinen ratsunsa menestykseen. Ori kävi pyörähtämässä myös kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa, mutta valitettavasti kolmas palkinto jäi yhden pisteen vajaaksi ja myöhemmin omistaja ei jaksanut enää oria viedä uudestaan arvosteltavaksi.
Emänemä Farsymnithia oli 165cm korkea, ruunikko, kouluratsastuspainotteinen suomalainen puoliverinen-tamma joka eli lähes koko elämänsä eräässä pienessä ratsastuskoulussa toimien omistajansa kisaratsuna, sekä samalla satunnaisena tuntihevosena. Tuntihevoseksi tämä tamma soveltuikin aivan erinomaisesti kiltin luonteensa ja erittäin hyvien hermojen vuoksi ja ratsastajat harmittelivatkin kun eivät saaneet Farsymnithiaa tunneille niin usein kuin olisivat halunneet. Jälkeläisiä tälle neidille kertyi yhteensä kaksi kappaletta ja molemat varattiin jo ennen niiden syntymää.
Emänemänisä Doudlass oli 169cm korkea, punaruunikko suomalainen puoliverinen-ori joka painottui täysin kouluratsastukseen ja kilpailikin siinä erittäin ahkerasti sekä kotimaassaan Suomessa, että muualla Euroopassa. Sijoituksia tuli tasaiseen tahtiin ja kun ori täytti 12-vuotta, vietiin se arvosteltavaski kouluratsastusjaoksen laatuarvosteluun josta tuli kotiinviemisiksi ensimäinen palkinto. Jälkeläisiä Doudlass kerkesi saamaan yhteensä kolmekymmentäkolme kappaletta ennen kuin menehtyi luonnollisesti vanhuuteen 25-vuoden iässä.
Emänemänemä Emms Tirtinn oli 163cm korkea, ruunikko suomalainen puoliverinen-tamma joka ei kilpaillut painotuslajissaan kouluratsastuksessa kovinkaan paljoa, mutta jonka menestys oli sitäkin parempaa. Moni kouluratsastuspiireissä pyörivä ihastelikin tämän neidin askelten lennokkuutta ja tamman erittäin kilttiä, sekä miellyttämisenhaluista luonnetta ja jälkeläisten kysyntä oli erittäin suurta. Tamma saikin varsoja yhteensä neljä kappaletta, jotka löysivät kodit hyvin pian syntymisen jälkeen ja kysyntää varsoille olisi ollut enemmänkin jos omistaja olisi niitä enemmän tahtonut teettää.
C: *lumienkuli*

Syntynyt Varsan tiedot Isä Kotipaikka
13.10.2011 t. Hennesee F Schwarz Liebe om. Riella
08.01.2012 o. Cale'Anon F Leviathan om. Emmi
05.02.2012 t. Juliette F Huffendalem om. Taru.
13.07.2012 o.Rolmer F Romasanta om. Anne
29.08.2012 o. Dwarf Sragon Hope F Cairo Bazaar om. HM
03.01.2013 t.Belleza F Thanatos om. Kiiskinen
10.04.2013 o.Bayard F Wiinscare's Baloo om. Sachiyo
27.12.2012 t. Scarlett F Kassmeyer om. Frida
14.02.2014 t. Julisha F Romasanta om. Tierra
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Kouluvalmennus, valmentajana Stina
Aloitetaan valmennus perinteisillä siirtymsiillä ja pysähdyksillä, sekä ympyröillä ja volteilla. Pientä asettelua ja hevosen herkistämistä avuille. Tänään työskennellään kaikissa askellajajeissa askelten kokoamisen ja pidentämisen kanssa. Jo alkuveryttelyssä on tärkeää saada hevonen herkäksi avuille, jotta on mahdollista saada sulavia siirtymisiä kokoavien ja pidentävien askelten välillä. Käytetään ympyröitä ja kolmikaarista kiemurauraa hyödyksi erinäisissä siirtymisissä askelajien välillä sekä niiden kokoamisessa ja pidentämisessä. Työskennellään myös halkasiijalla. Aluksi valmennuksen ravi kokoamiset onnistui hyvin, mutta askelta pidennettäessä hevonen tahtoi juosta alta pois eikä pysynyt kunnolla peräänannossa. Kavioiden kolina toisiaan vasten kuului aina askelta pidennettäessä. JAtkettiin vähitellen askeleen pidennystä eikä suoraan mahdollisimman lennokkaaseen raviin. Näin hevoselle annettiin mahdollisuus toimi pikku hiljaa ja oman kehon luvin. Hevonen pysyi kauniisti koottuna koko ajan. Jokainen askellaji käytiin samalla tavalla läpi. Laukassa kokoamisessa havaittiin enempi hankaluutta, kuin lisäyksessä. Kootessa laukka hevonen tahtoi tippua raville, kun se ei täysin jaksanut kannatella oma akehoaan niin ryhdikkäänä. Lihaksisto ei ole täysin kehittynyt kunnolla, mutta paremmaksi menee mitä enempi asian kanssa työskentelee. Otetaan vain pieniä koottuja laukka pätkiä, jotta ei rasiteta liikaa ja saadaan onnistuneita suorituksia. Lopetamme päivän onnistuneesti loppuveryttelyyn.

Kouluvalmennus, valmentajana Uppe
Juli vaikutti heti alusta alkaen oikein positiiviselta ratsulta, kun seurasin ratsukon touhuja alkuverryttelyjen ajan. Juli käyttää lihaksiaan vahvasti ja liikkuu eteenpäinpyrkivästi. Keskityimme tänään pohkeenväistöön ja avotaivutuksiin. Alkuverryttelyjen jälkeen pyysin ratsukkoa tekemään kentän eri kohdissa väistöjä, ja aina välillä tehtiin myös voltteja ja siirtymisiä, jolloin Julin mielenkiinto pysyi yllä oikein kivasti. Avotaivutuksia tehtiin aluksi käynnissä, mutta kun huomasin että Julille homma oli aivan lasten leikkiä, siirryimme tekemään liikettä ravissa. Valmennuksen aikana reenailtiin myös muita liikkeitä, kuten koottua ravia ja laukanvaihtoja. Ratsukko suoriutui kaikesta oikein näyttävästi ja miltei täydellisyyttä hipoen. Tosin Juli oli välillä vähän turhan reipas, ja elämäniloisena meinasi toisinaan innostua kaahailemaan koottujen askelten sijaan, mutta Juli on kyllä oikein hieno tamma, hyvä luonteinen ja osaava. Oli ilo valmentaa teitä!

Kouluvalmennus, valmentajana KarvaHaamu
Ruunikko tamma kiersi kenttää varsin terhakkaan näköisenä. Ratsukko oli aloitellut lämmittelyjä jo, joten jäin seuraamaan ratsastuksen sujuvuutta. Hetekn jutusteltuani ratsastajan kanssa oli ratsukonkin ryhdyttävä hommiin. Aluksi laitoin ratsukon tekemään siirtymisi stop-ravi-stop-käynti-ravi menetelmällä. Julilla meni jonkinaikaa reagoida pidättäviin apuihin, mutta liikkeelle se suorastaan hyppäsi. Ratsastaja käytti pohjettaan hiukan liian terhakasti ja tätä korjaamalla siirtymisistä saatiin pehmeämpiä. Seuraavaksi otettiinkin irroittavia liikkeitä, kuten pohkeenväistöä ja sulkutaivutusta. Juli oli hiukan alkukankea, mutta hetken työskentelyn jälkeen jäykkyys suli pois. Hetkittäin ratsastaja joutui tekemään kovemmin töitä saadakseen aikaan hyvän lopputuloksen. Väistöt ja taivutukset sujuivat pääasiallisesti ongelmitta, kunhan jatkossa ratsastaja muistaisi käyttää pohjetta hiukan kevyemmin. Laukkatyöskentely oli melko mutkatonta, varsinkin laukanvaihdot sujuivat oikein mallikkaasti ja näytti olevan parivaljakolle mieluisaa puuhaa. Olette selvästikkin potenttiaalinen pari kisakentille.

Kouluvalmennus, valmentajana feiarth
Tänään ohjelmassa oli pääasiassa ravityöskentelyä, mutta mukaan mahtui myös hieman laukkaa. Aloititte Julin kanssa verryttelyt ja katselin työskentelyänne hiljaisesti yrittäen hahmottaa mahdollisia ongelmakohtia. Juli oli kuuliaisesti hereillä alusta alkaen, eikä säpsähtänyt edes maneesin katolta putoavaa lunta. Kun olitte verrytelleet molemmat suunnat, aloitimme työskentelyn. Pyysin teidät ensin pääty-ympyrälle, jolla saitte pari kertaa siirtyä käynnistä raviin ja takaisin. Tämä oli helppo homma, enkä ollut uskonutkaan sen tuottavan vaikeuksia. Siirtymisten jälkeen oli vuorossa temponlisäykset ja -hidastukset, edelleen ympyrällä. Pari ensimmäistä kertaa Juli siirtyi kootun ravin sijaan käyntiin, taisit tehdä hieman liian suuren pidätteen. Kerroitkin, että tamma on herkkä suustaan. Suunnanvaihdon jälkeen ongelmia ei ollut, vaan Juli esitti oikein hienoja siirtymisiä ja kauniita, ilmavia liikkeitä. Pienen huilitauon jälkeen ohjeistin sinua tekemään siirtymiset tällä kertaa ravista pysähdykseen ja siitä suoraan takaisin raviin. Tamma oli jälleen hyvin kuuliainen, ja parin kokeilun jälkeen saittekin huolitellut tasajalkapysähdykset sekä lennokkaan ravin aikaiseksi. Päästin teidät tämän jälkeen pois ympyrältä, ja teimme vielä hieman laukkatyöskentelyä loppuun. Koska laukka sujui alusta asti mallikkaasti, pyysin teiltä lävistäjällä laukanvaihtoja ensin joka toisella askeleella ja lopuksi jokaisella. Vaihdotkaan eivät tuottaneet ongelmia, joten keskityimme lähinnä mahdollisimman pienten apujen käyttöön. Loppuravien aikana annoin palautteen valmennuksesta. Palaute oli hyvää, sillä yhteistyönne sujuu, eivätkä tällä kerralla suoritetut liikeet tuottaneet ongelmaa. Muista, että Julin kaltaiselle herkälle tammalle riittää aivan pienet pidätteet ja eteenajavat avut. Teitä oli mukava valmentaa, kiitos!

valmennus, valmentajana sabina
Ratsukko oli jo hyvässä vaiheessa veryttelyä kunnon valmennusta varten kun saavuin kentälle ja huikkasin tervehdyksen. Aloitimme heti lisätyllä ravilla sekä kootulla laukalla, jotta ratsu vetreytyisi huolella. Näistä jatkoimme laukanvaihtoihin askeleella ja ratsukko saikin hienot kahdeksan perättäistä vaihtoa ensimmäisellä kerralla. Lyhyen ja rauhallisen ravipätkän jälkeen pyysin ratsukon keskihalkaisijalle, johon olin laittanut muutaman tötterön merkiksi ja heidän tulisi tehdä onnistunut piruetti ja jatkaa siitä vähintään kymmenen askelta piaffea. Ensimmäinen kerta epäonnistui hieman, mutta seuraavalla kierroksella ratsastaja oli valppaampi, huomasi heti tamman laiskotteluyrityksen ja onnistui korjaamaan ajoissa. Pienen kävelypätkän aikana annoin ratsastajalle hieman palautetta tuntumasta, mikä näytti olevan ajoittain hieman hakusessa. Tästä jatkoimme vielä sulkutaivutuksiin ravissa lävistäjällä. Tamma oli hieman kankeampi vasemmalle, joten kehotin ratsastajaa harjoittelemaan sitä suuntaa jatkossa enemmän ja huolehtimaan sen puolen veryttelyt huolellisesti. Muutamien toistojen jälkeen kehotin ratsukkoa vielä tekemään loppuveryttelyt itsenäisesti. Onnea tulevaisuuteen!

Kilpailukalenteri

sijoutuksia 70kpl
05.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
04.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
04.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
19.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
23.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
27.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
29.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
18.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
20.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
22.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
16.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
17.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
18.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
02.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/39
01.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/34
16.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
18.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
12.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/47
31.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
22.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/27
28.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 8/70
17.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/19
19.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/21
21.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/19
04.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/28
13.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
12.09.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/39
04.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
09.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
12.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
13.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
27.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
28.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
28.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
23.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
25.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
15.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
18.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
19.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
08.12.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/42
20.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
21.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
20.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
22.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
17.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/100
18.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/100
19.01.2012 - kutsu - KRJ - GP - 10/100
04.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
12.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
09.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
12.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
13.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
14.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
15.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
16.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
15.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
01.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/72
14.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/100
01.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
27.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
28.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
02.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
02.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
05.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
06.03.2012 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
22.02.2012 - kutsu - KRJ - - 4/100
25.02.2012 - kutsu - KRJ - - 4/100
26.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
22.02.2012 - kutsu - KRJ - GP - 4/100
30.05.2013 - kutsu - KRJ CUP - IntII - 7/122

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!