Aquired Assets, kuollut 25.05.2015

           
© Bagoniebos
Kyseessä on virtuaalihevonen!

Virallinen nimi: Aquired Assets, "Asse" Syntynyt: Syntynyt 15.2.2009 (25v.) 3v 15.12.2009
Rek.nro: VH06-076-6867 Rotu & sukupuoli: Belgianpuoliverinen & Ori
Säkäkorkeus: 162cm Väritys: Tummanpunaruunikko
Maahantuoja: *lumienkuli* Omistaja: Frida, VRL-05826, Faconde
Painotuslaji: Kouluratsastus Koulutustaso: ko:GP, re:90cm

Meriitit

(Palkittu marraskuun KRJ tilaisuudessa KRJ-III palkinnolla pistein 16 (6+5+5)-40-0-6-7,5=69,5p.)
Palkittu elokuun KRJ uusintatilaisuudessa KRJ-I palkinnolla pistein 25(9+8+8)-42-17-10-8=102p.
(Palkittu marraskuun YLA tilaisuudessa YLA3 palkinnolla pistein 25-28-14-35=102p.)
Palkittu lokakuun KRL tilaisuudessa KRL-III palkinnolla pistein 100-60-50-32-80-52=73,4%
Palkittu marraskuun YLA tilaisuudessa YLA1 palkinnolla pistein 27,5(16,5+11)-30(18+12)-17-18-4=96,5p.
Palkittu toukokuun KTK tilaisuudessa KTK-III palkinnolla pistein 16+18+17+17=68p.

Luonnekuvaus

Moikka te kaikki!

Oikealta nimeltä olen Aquired Assets, mutta kaikki kutsuvat minua Asseksi. Kaikki aina toruvat minua, vaikka minähän pidän vain hauskaa! Kaikilla menee aina hermot kanssani kun karkailen karsinasta tai tarhasta, varastelen harjoja tai muita tavaroita. Rakastan tehdä kujeita niin ihmisille, kuin hevosillekin. Minä tulen toimeen kaikkien kanssa, jostain syystä kaikki ei vain pidä minusta. Jos karkaan tarhasta, minua ei saadakaan niin helposti kiinni, koska en kauheasti välitä herkuista. Joskus saatan olla kauankin poissa, mutta loppujen lopuksi palaan aina takaisin.

Jostain syystä kaikki eivät halua hoitaa minua. Voisikohan syynä olla se että varastelen tavaroita ja puren pyllystä kun joku putsaa kavioita? Omalle hoitajalleni olen yleensä nätisti, kun yhteinen sävel löytyy. Loppujen lopuksi olen vain tavallinen, suloinen karvakasa. Varusteet annan laittaa mitään suurempia temppuiluja, yleensä. Suojia laittaessa tosin nostan aina jalkani ylös ja hoitajilla menee hermot.

Kunhan vain pääset selkääni, meinaan pyörin aika paljon silloin, olen hyvin virkeä ratsastaessa! Ratsastaessa minua tarvitsee pikemminkin pidättää kuin ajaa eteenpäin. Kunhan olet tarpeeksi kärsivällinen, saatat saada minusta ihanan herkän ja kuuliaisen. Ei kannata kiskoa suustani turhaan, tai hermostun! Muutenkin apujen pitää olla sopivan herkkiä ja selviä! Minulta pitää usein ratsastaa pahimmat höyryt pois, sitten tottelen, ja menen mielelläni. Myös erilaisen siirtymiset tuntuvat minusta aluksi ärsyttäviltä, mutta lopun kaiken, ne rauhoittavat kummasti menoani, ja pistävät minut kuuliaiseksi. Vaikeammissa liikkeissä olen ihan ykkönen! Ainakin omasta mielestäni. En tosin anna mitään ilmaiseksi, eli älä turhaan tunge matkustamaan vain! Esteillä innostun usein ylikin ja saatan pukitella isostikin. Siitäköhän se mahtaa johtua, ettei minua useinkaan ratsuteta esteillä? En suoraan sanoen hyppää edes kovin hyvin, innostun vain liikaa ja menen kaikki omassa järjestyksessäni säheltäen. Helpot ja matalat esteet tosin ovat mieleeni, silloin minulta ei vaadita turhia varsinkin, jos ratsastaja tietää, mitä tekee. Pitkät laukat maastossa on hauskinta mitä tiedän, heti kiusaamisen jälkeen. Maastossa olen välillä näkeväni vihreitä miehiä joka paikassa ja ratsastaja saakin olla varuillaan, muuten löytää aivan varmasti itsensä ojasta.

Traileriin menen pienen epäröinnin jälkeen, eihän sitä tiedä mitä siellä traikussa on tai minne päätyy. Ties vaikka eläinlääkärille! Taluttaessa pysyn ihan hyvin käsissä, välillä kyllä maistelen kaikkea matkan varrella. Juoksutuksessa olen nätisti ja kuuntelen ääniapuja hyvin.

Tällainen siis olen. Vieläkö uskallat tulla karsinaan?

Sukutaulu & jälkeläiset

i. Good Assets evm
koGP, re70cm, sk.167cm, km
ii. Tobe's Furcula evm
koVaA, re130cm, sk.172cm, km
iii. Deblea Tobe evm
ko, recm, sk.cm,
iie. Lady Black evm
ko, recm, sk.cm,
ie. Mikie's Jaimie Dee evm
koGP, re80cm, sk.166cm, km
iei. Mikie II evm
ko, recm, sk.cm,
iee. Everytime Goin evm
ko, recm, sk.cm,
e. Tobe's Easter Parade evm
koIntII, re110cm, sk.155cm, rn
ei. Master Delight evm
koHeA, re60cm, sk.165cm, prn
eii. EK´s Jackpot evm
ko, recm, sk.cm,
eie. London Time evm
ko, recm, sk.cm,
ee. Foxy Lady evm
koGP, re90cm, sk.163cm, km
eei. Total Sandman evm
ko, recm, sk.cm,
eee. Over Of Orginal evm
ko, recm, sk.cm,

Good Assets oli komea ori, jolla selvä sukulinja. Se periytti pojalleen kauniin kimon värityksen, sosiaalisen ja kiltin luonteen, sekä nöyrän käyttäytymisen. Ori sai jääräpäiseltä isältään ja lempeä luonteiselta emältään ilmavat ja näyttävät askeleet. Askeleet tuntuvat ratsastajasta myös mukavan pehmeiltä. Ori on luotu kouluradoille nöyrän luonteensa ja askeltensa näyttävyyden ansiosta.
Good Assetin emä Mikie's Jaimie Dee oli kaunis kimo tamma, jolla ei ollut yhtäkään pahaa tapaa. Kouluratsastus oli aina GP tasolle asti, joten ei ihmekkään, että sen jälkeläisistä tuli hyväaskelisia hevosia. Tamma periyttää vahvasti hyvää luonteenpiirretään ja kimoa väritystään jälkeläisilleen. Tamma on suosittu hevonen kasvatuksessa sen luonteen ja askelten kauneuden vuoksi. Jokaisesta varsasta ei tietenkään voitu olettaa tulevan kimoa tai hyvä tapaista. Good Assetin tapauksessa onneksi periytyi juuri nämä hyvät asiat.
Tamman isä Mikie II oli varsansa peilikuva, komea musta ori jonka luonne ei ollut kovinkaan leppoisa. Ori oli mahtava kouluratsu, jonka keskittyminen kisakentillä oli ilmiömäinen. Kevyet ja kauniit liikkeet se periytti lähes poikkeuksetta eteenpäin.
Mikie's Jaimie Deen emä Everytime Goin oli täydellinen yhdistelmä Mikie II kanssa tuottaessaan maailmaan niin hienon jälkeläisen. Tamman rauhallinen ja lempeä luonne teki siitä täydellisen emän ja hyvän yhdistelmän raisun mutta lahjakkaan orin kanssa. Siitä todisteena maailmalle jäi hienoja jälkeläisiä.
Good Assetsin isä Tobe's Furcula oli komea suuri kimo-ori, jonka lahjat näkyivät sen esteuralla. Jääräpäiselle isokokoiselle orille kehittyi helposti maine vaikeana hevosena jo nuorena. Silti sen lahjat menivät vaikean luonteen yli ja vanhemapana orin luonne tasaantui ja se on periyttänyt jälkeläisilleen näyttävät ja ilmavat liikkeet.
Tobe's Furculan isä Deblea Tobe oli poikansa kaltainen suuri ja luonteikas ratsu, mutta sen ura kilpahevosena jäi lyhyeksi tapaturmaisen jalkavamman vuoksi. Ori teki kuitenkin upean lyhyen uran kisakentillä ja toimi siitosorina vammastaan huolimatta.
Tobe's Furculan emä Lady Black puolestaan toimi pitkään siitostammana menestyneen sukunsa takia. Temperamenttinen mutta hyväkäytöksinen tamma periytti varsoilleen periksiantamattomuutta ja lennokkaat askeleet.

Tobe's Easter Parade oli hyväsukuinen ruunikkotamma, jolla ei ollut säkäkorkeutta kuin 155 cm. Eipä korkeus mitään pahentanut, päinvastoin. Tamma voitti kouluratsastuksessa itseään suuremmat ja ryhdikkäämmät, omalla pienikokoisella ja notkealla olemuksellaan. Periyttää hienoa sukulinjaa. Useista varsoista on jäänyt pienikokoisia.
Toben isä Master Delight oli vankka, keskikokoinen ori, jolla oli kouluratsastus vain HeA tasolle asti. Esteitä se mielummin hyppäsi, vaikkei niitäkään 60 cm enempää. Ori periyttää selvästi raskasrakenteisempaa sukulinjaa, vaikka sen tyttärestä tulikin hyvin hento. Suurin osa orin jälkeläisesti oli yhtä massiivisia, kuin hän itse. Etenkin oreissa havaittiin selvästi samoja piirteitä, mutta syytä siihen ei tiedetä miksi osa tammoista oli hyvin pienikokoisia vaikka emäkin olisi ollut suurempi.
Orin isä EK´s Jackpot oli jälkeläisensä tapaan suurikokoinen mutta silti hyvin sporttinen. Kaikista odotuksista huolimatta ori pärjäsi hyvin jopa 120cm luokissa esteillä. Ennätysaikoja se ei tehnyt mutta orille siunaantui lahjakas ratsastaja jonka kanssa ori niitti mainetta estekentillä.
Master Delightin emä London Time oli puolestaan hieno, keskikokoinen tamma jonka suku muodostui upeista esteratsuista. Tammalta löytyi täyden kympin luonne yhdistettynä suurenmoiseen sukuun joten se teki uran siitostammana tuottaen maailmalle hienoja estevarsoja.
Toben emä Foxy Lady oli kuvankaunis siro kimo, joka menestyi menestymistään kouluradoilla. Päättäväinen tamma teki parhaansa koulukentillä ja kaikki kova työ palkittiin. Tamma periytti jälkeläisilleen notkeutta ja hyvää luonnetta.
Tamman isä Total Sandman oli pienehkö musta ori joka periytti pienestä koostaan huolimatta hyvää rakennetta ja kapasiteettia sekä koulu- että esteradoille. Näyttävä ori teki vaikutuksen moniin kisakentillä ja näin ollen se oli suosittu siitosori.
Foxy Ladyn emä Over Of Orginal oli säkäkorkeudeltaan iso, mutta siro kimo jonka kapasiteetti esteillä oli ilmiömäinen. Tamma oli kuitenkin yhden ihmisen hevonen ja teki lyhyen esteuransa alkuperäisen omistajansa kanssa. Ratsastajan vaihduttua tamma jäi siitoskäyttöön, koska se ei halunnut tehdä yhteistyötä ratsuna enää muiden kanssa. Se periytti varsoilleen hienoa luonnetta ja kapasiteettia varsinkin estekentille.

Syntynyt Varsan tiedot Emä Omistaja
23.01.2011 t. Cloud Valencia Valentiina om. Pilvivaara
19.02.2011 o. HC Tevékeny Danae om. Jillian
30.07.2011 t. Sanbrook Kasdeya Poise And Grace om. Sanbrook Dressage
15.08.2011 t. Prayas Chantal BWT Dora om. Yamera
22.01.2012 t. Strand Quadrin Vancouver BL om. Heidi N
17.07.2012 o. W' Rhythm Divine, missä? Fabiola Jib om. Windago
17.01.2013 o. Arlinda Alessio Pomme D'AMOUR om. Arlinda
12.05.2014 t. Nectarine Fortuin Naatje v. Claeys om. Jukola
30.08.2013 t. Lumen London Quick Sun Star om. Gatinha
05.12.2014 t. Wyrda Mocha Picnic Cadiz Aurora om. Nerita
01.03.2015 t. Aquamarine F Coral Madness om. Frida
. om.

Päiväkirja & valmennukset

Maasto 9.11.09, kirjoittaja Frida
Assella oli tänään vihreitä miehiä niskassaan, jaloissaan sekä kaikkien muiden ympärillä. Ori hätkähteli lähes joka viides minuutti ja sai koko porukan jännittymään. Laukkapätkillä hän kuitenkin jostain kumman syystä unohti pelottavat sapelihammastiikerit ja päästeli oikein olan takaa ensimmäisten joukossa. Tauolla ori kaatoi kolme vesiämpäriä ja sai koko porukan janoisten hevosten omistajat niskaansa. Järjestimme kuitenkin vedenhakureissun läheisestä lammesta.

Kouluvalmennus, valmentaja Reprobate
Odotin jo hiukkapohjaisella kentällä, kun talutit oriasi kentälle. Asse näytti hermostuneelta, koska oli uudessa paikassa, eikä ori meinannut millään odottaa että pääset selkään. Alku verryttelyissä teit muutaman voltin heti toisen voltin perään. Näin sait orin taipuisaksi ja paremmin alleen. Verryttelyt teitte tarkasti, mikä sai orin myös unohtamaan uuden ympäristön ja rentoutumaan huomattavasti, eikä verryttelyissä ollut mitään huomautettavaa. Kunnon lämmittelyn jälkeen oli vuorossa työskentelyä ravissa sekä piaffe. Ravasitte muutaman kierroksen ihan kevyessä ravissa, välillä vähän pidennettyä ravia mikä sujui hyvin teiltä. Ori koitti välillä ryöstellä, mutta pidit pojan hyvin kurissa. Kevennyksessä nousit hiukan etukenossa ylös, joten huomautin asiasta. Harjoitusravissa Assella tai sinulla ei ollut mitään ongelmia, orikin liikkui kauniisti muodossa eteenpäin. Tämän jälkeen oli vuorossa piaffe. Piaffen aloituksessa oli orin kanssa hiukan hankaluuksia, kun Asse ei ensin asettanut takajalkojaan tarpeeksi alleen, jolloin piaffesta ei tullut mitään. Korjasit asian napauttamalla raipalla, jolloin Asse asetti jalkansa paremmin alle. Jouduit myös hiukan avittamaan oria tahdittamalla piaffea. Piaffe onnistui hyvin parin yrityksen jälkeen ja sinun ei tarvinnut enään tahdittaa käsilläsi piaffen aikana. Tämän jälkeen ravia reippaasti uraa pitkin, suuntaa vaihtaen joka kierroksella. Halusin myös nähdä, miten ori tekee pohkeen väistön ravissa, joten teitte muutaman pohkeenväistö-askelta per kierros. Tämän jälkeen lopetimme tämän valmennuskerran tähän ja kävelitte noin kymmenen minuuttia kentällä pitkin ohjin.

Joulurieha 13.12.2009, kirjoittaja Frida
Olin ilmoittanut Assen Haamulehdon mätsäreihin. Kilpailupäivän aamuna olinkin jo aamuvarhaisella puunaamassa oria. Asse käyttäytyi koko päivän todella mallikkaasti ja kehässä saimme punaisen nauhan. Olimme voittaneet muutamalla pisteellä parimme ja nyt saisimme jännittää BIS-kehän tuloksia. Lopullinen sijoituksemme oli toinen ja hävisimme todella pienellä piste-erolla joten olin todella tyytyväinen! Näin ollen lähdimme kotia kohti hymy kasvoillani.

Kouluvalmennus Heleässä
Asse aloitti tunnin melkoisella pyörimisellä ja hyörimisellä. Sait tehdä tosissasi töitä onnistuaksesi patoamaan sen ylimääräisen energian oikeille urilleen. Vähitellen ori alkoi kuitenkin keskittyä ja vastata apuihisi paremmin. Taivutukset sujuivat hienosti kaikkiin suuntiin ja tuntumasi hevoseen näytti olevan hyvä. Se vastasi sinulle virkeästi ja pyrki miellyttämään. Temponvaihdoissa ongelmana oli lähinnä hidastaminen, sillä ori olisi mieluusti ylläpitänyt nopeampaakin tahtia. Pidit kuitenkin hyvin pääsi ja annoit hevosen jämäkällä istunnalla ja hyvällä ohjasotteella ymmärtää, että olit tosissasi. Hevonen talttuikin vähitellen tahtoosi. Laukanvaihdot olivat sujuvia, ori ei epäröinyt nostaa vastalaukkaa. Hallitsit sen askelta tässä askellajissa hyvin ja myätäsit sen liikkeitä hienosti. Olitte hienon näköinen pari, kun molemmat keskityitte siihen, mitä olitte tekemässä.

Ansakujan joulujuhla, kirjoittaja Frida
Katsoin miettiväisena joulujuhlan kutsua. Päätin osallistua Assen kanssa kouluratsastukseen ja luokaksi valitsin VaB:n. Sen pitäisi olla helppo luokka Asselle mutta ori oli sählä päällä jo heti aamusta ja ajattelin ettei tästä mitään tule. Luokkaan osallistui lisäksemme vain yksi. Veryttelyn aikana sain orin kutakuinkin avuille mutta sijoituksemme oli silti 2/2.

Kouluvalmennus, valmentaja ?
Asse oli tyytyväisenn näköinen verryttelyn jälkeen. Frida oli saanut vapaat kädet verryttelyssä, katselin ja valvoin verryttelyä ja hyvältähän se näytti. Annoin vinkkejä verryttelyyn, että verryttelyssä voi käyttää tämän tasoisella hevosella jo kevyellä otteella pohkeenväistöä, avotaivutusta yms, jolla on irrottava vaikutus. Tänään teimmme ravityöskentelyä melko vähän, ravissa aloimme kokoamaan Assea ja lopulta käskin siirtyä passageen. Asse ei olisi millään jaksanut nostella jalkojaan ja passage näytti vähän löysältä ja epäaktiiviselta. Pieni muistutus riitti aktivoimaan liikettä ja passagesta tuli huomattavasti tahdikkaampi ja näyttävämpi. Laukassa otimme vähän rennompaa aihetta, pääosin vastalaukkaa. Vastalaukassa Asse olisi edelleen banaanina, ellei Frida olisi minun käskystäni suoristanut oria. Assella ei ollut yhtään ylimääräistä virtaa, joten sitä sai ratsastaa aika voimakkaalla pohkeella, jotta sen liikkeet yltäisivät minun vaatimalleni tasolle. Vastalaukkaharjoitusten jälkeen ori oli suurinpiirtein suora ja avuilla, joten siirryimme tekemään muutamia laukanvaihtoja. Ensin pyysin Fridaa tekemään laukanvaihdot joka toisella askeleella lävistäjälinjalla. Laukkaa piti muutaman kerran korjata hieman tahdikkaammaksi. Pyysin tekemmään myös kerran molempiin suuntiin pituushalkaisijan, jossa tehtäisiin laukanvaihdot joka askeleella. Ori kaipasi selvästi haastetta, sillä jokaisella askeleella tehdyt laukanvaihdot sujuivat paljon paremmin!

Kouluvalmennus, valmentaja Nadja D.
Heti veryttelyssä lähdimme vaatimaan orilta enemmän, olihan se korkean tason kouluratsu. Alkuun halusin nähdä vapaan, lisätyn ja kootun käynnin, jonka jälkeen alettiin työstää raviväistöjä, taivutuksia ja koottua ravia. Asse vastasi apuihin hyvin, mutta pientä ryhdikkyyttä kaipasin silti. Muutaman reippaamman ravipätkän jälkeen alkoi pojasta löytyä esiintyvyyttä ihan erilailla ja olikin aika siirtyä laukkoihin. Ensin mentiin laukkaa koottuna, sen jälkeen otettiin vaihdot joka kolmannella askeleella. Ori pärjäsi hienosti ja pysyi hyvin ryhdissä. Valmennuksen lopussa kokeiltiin vielä vähän passagea ja sehän sujui kuin tanssi! Asse on todella miellyttävän oloinen ja tasapainoinen hevonen! Loppuveryttelyissä mentiin kevyttä laukkaa, jotta Asse sai rentoutua ja venyä rauhassa. Olin kaikenkaikkiaan todella tyytyväinen orin suoritukseen, siltä pitää vain oikeasti vaatia kunnolla.

Kouluvalmennus, valmentaja Ongelmalapsi
Saavuitte kentälle varman näköisinä, teistä oikein huokui itseluottamus. Siitä tiesin heti, että tästä tulisi mukava ja tavoitteellinen tunti. Asse hieman yritti pyörähdellä kun nousit sen selkään, mutta lopulta istuit satulassa ja ori hinkui jo pääsyä liikkeelle. Kun ohjat oli saatu kunnolla käsiin, päästin teidät liikkeelle. Ori lähti innoissaan liikkeelle ja oli oikein virkeän oloinen. Alkuverryttelyt sujuivat hyvin, ori käytti hieman ylimääräistä energiaa, vaikka sitä vielä olikin vielä riittämiin. Aloitimme perinteisellä pohkeenväistöllä parin askellajinvaihdon jälkeen. Taivuttelimme oria myös erilaisilla taivutuksilla. Suoriuduitte tehtävistä hyvin ja oli aika ottaa hieman vaikeampaakin kehiin. Pyysin teitä ottamaan noin 10 laukanvaihtoa joka askeleella, ja kuten oletinkin, suoriuduitte siitäkin mainiosti. Hieman meinasi Frida sinun kantapääsi meinasivat nousta, ja jouduin siitä kerran sanomaankin, mutta korjasin asian mahtavasti eikä tätä tapahtunut toiste koko valmennuksen aikana. Yritimme piaffea, ja kuten olettaa saattaa, suoriuduitte 14 piaffe-askeleesta kunnialla. Pikkuisen oli häikkää piaffen keskivaiheilla, mutta se saattoi johtua vain orin innokkuudesta. Siirryitte piaffesta passageen ja taas takaisin piaffeen. Jälleen loistava suoritus! Aikaa oli kuitenkin kulunut jo sen verran, että oli aika aloittaa loppuverryttelyt ja palautteen anto. Olette loistava ratsukko, jolla on hyvä tulevaisuus kisakentillä! Pirtsakkuutta ainakin orilta löytyi, ja intoa tehdä kaikki mitä pyydettiin. Toivottavasti näin on jatkossakin!

Kouluvalmennus, valmentaja Junity
Tämänpäivän teema oli laukkapiruetti, joka on siitä hyvä harjoitus, että se kehittää hevosen tasapainoa sekä takaosan lihaksia. Aloitimme harjoittelun loivilla avoilla ja suluilla, sekä muutamilla laukannosto-käynti-siirtymisillä. Aluksi Asse näytti kovin jännittyneeltä, mutta pikkuhiljaa keskittyessään ratsastajan apuihin ori rupesi rentoutumaan ja yhteistyö pelaamaan. Laukkapiruettiharjoitukset alkoivat hieman voimattomasti, mutta jo muutaman kerran jälkeen sait Assen takajalat todella aktivoitua ja piruetitkin rupesivat sen jälkeen näyttämään aivan eriltä. Vielä lopuksi annoin sinulle vinkkejä mm. oman istuntasi parantamisesta sekä siitä, että oriilla ratsastaessasi ulko-ohjan tuen tulisi olla hieman voimakkaampi. Onnea jatkoharjoittelulle!

Kouluvalmennus, valmentaja Viiwy
Assen kanssa päätin aloittaa tunnin pitämisen ihan rauhallisesti. Ori steppaili näyttävästi kentälle ja ehdin jo miettiä että mitähän tästäkin tulee. Aloititte alkukäyntien aikana tekemään kentän molempiin päätyihin pienet kahdeksikot, jotta Asse alkaisi kuunnella, taipua ja että näkisin, kuin Asse kuuntelee. Pitkillä sivuilla teitte pysähdyksen ja muutaman askeleen peruutuksen. Suunnan vaihtamisen jälkeen aloititte ravityöskentelyn. Asse vaikutti hyvin kuumahkolta kaverilta, joten käskin sinun rauhallisesti hidastaa kevennyksesi tahtia ja näinhän Asse rauhoittuikin ja alkoi menemään rennosti muodossa. Kevennyksestäsi minun täytyi muutaman kerran huomauttaa, jotta Asse taas asettui rauhalliseen raviin. Pitkillä sivuille teitte käynnissä ja ravissa pohkeenväistöjä, jotka sujuivat todella hyvin, vaikka välillä pohjetta antaessasi Asse olisi miellumin mennyt suoraan ja vauhdikkaasti kuin kauniissa väistössä kentän keskustaa kohti. Laukat aloitimme suurella pääty-ympyrällä molempiin suuntiin. Kun Asse alkoi rauhoittua pienien pidätteidesi ansiosta pyysin teitä ottamaan ison kahdeksikon ja kahdeksikon keskellä laukanvaihdon. Tämä sujuikin aivan mahtavasti, vaikka vauhtia Asselta löytyikin. Lopuksi teitte vielä käynti-laukka-käynti siirtymisiä. Laukasta käyntiin siirtymisessä voisin sen verran sanoa, että muista pitää paino jalustimilla ja istua tukevasti alas ja kevyemmät pidätteet, silloin sujuu hyvin. Yleisesti tästä valmennuksesta minulla ei sen enempää ole sanottavaa, hienoa yhteispeliä, huomaa, että tunnet hevosesi.

Kilpailukalenteri

sjoituksia 78kpl
15.11.2009 - kutsu - KRJ - GP - 4/50
18.11.2009 - kutsu - KRJ - Kür GP - 4/50
20.11.2009 - kutsu - KRJ - Kür GP - 6/50
20.11.2009 - kutsu - KRJ - GP Special - 7/50
21.11.2009 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
22.11.2009 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
23.11.2009 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
28.09.2010 - kutsu - KRJ - GP- 4/40
23.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
10.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/88
10.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 9/84
09.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/39
13.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
14.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
20.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
24.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
26.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
27.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
30.09.2010 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
01.10.2010 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
22.10.2010 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
16.10.2010 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
14.10.2010 - kutsu - KRJ - IntII - 2/30
08.10.2010 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
16.11.2010 - kutsu - KRJ - GP - 3/35
09.12.2010 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
10.12.2010 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
12.12.2010 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
18.01.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
19.01.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
21.01.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
13.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
13.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
15.02.2010 - kutsu - KRJ - GP - 3/40
15.02.2010 - kutsu - KRJ - GP - 5/40
11.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/51
11.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/51
14.02.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
14.03.2011 - kutsu - KRJ - Kür GP - 6/60
03.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
04.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
13.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
22.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
23.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
24.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
25.05.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/30
06.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/30
26.06.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
03.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/56
19.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
19.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
20.07.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
06.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/30
08.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/30
30.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
31.08.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/50
27.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
28.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
02.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/40
10.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
15.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
25.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
26.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 3/30
08.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/40
12.10.2011 - kutsu - KRJ - GP - 4/40
19.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
21.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
25.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
18.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 5/50
19.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 7/50
15.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/40
22.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 2/50
23.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
23.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 6/50
24.11.2011 - kutsu - KRJ - GP - 1/50
31.05.2012 - kutsu - KRJ CUP - GP - 3/103
30.04.2013 - kutsu - KRJ CUP - IntII - 12/212
17.03.2013 - kutsu - NJ - bwp orit - 2/2, irtoSERT
12.09.2012 - kutsu - NJ - bwp orit - 1/3, MVA-SERT
11.10.2011 - kutsu - NJ - puoliveriset orit - 2/12, irtoSERT

ETUSIVU | HEVOSET | ESITTELY | TOIMINTA
Webdesign © Pirdila     Faconde on virtuaalitalli!